eskort samsun

ÜNYENETHABER

Hemşerimiz Emrullah Mantar’dan Kahramankazan’a Kitap Kampanyası

Hemşerimiz Emrullah Mantar’dan Kahramankazan’a Kitap Kampanyası
04 Mayıs 2017 - 12:06

 z

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında çalışan, Uluslararası Barış Ve dostluk Derneği Kamu Politikaları Başkanı, Yeni Dünya Vakfı Üyeliği ve önde gelen Karadeniz derneklerinde Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunan değerli hemşerimiz Emrullah MANTAR,  KahramanKazana bir Kamyon (Kütüphane, büro malzemeleri vb.) gönderilmesine vesile olduktan sonra şimdide yeni bir kitap kampanyası başlattı.

“Kitaplar tozlu raflarda kalmasın KahramanKazana gitsin” sloganıyla başlattığı Kampanyanın ilk adımını Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personeli ve hemşehrimizin meslektaşı Saffet Çetin Teker İlk kitap bağışını yaparak Kampanyaya vira bismillah dediler.

Hemşerimiz Emrullah Mantar 15 Temmuz da bu ülkeye karşı yapılmış en büyük ihanet hareketini durduran, önleyen ve göğsünü siper eden, bu uğurda gaziler ve şehitler veren KahramanKazan   ilçemizin çocuklarına, gençlerine ve tüm kitapseverlerine kitap bağışlanması için çalışmalarına başladı.

Hemşerimizin yaptığı bu vefakar ve özverili davranıştan dolayı kendisini kutluyor bu anlamlı kampanya vesilesiyle KahramanKazan halkına gösterdikleri bu cesaretli  ve  cansiparane duruşları için bir kez daha şükran ve saygılarımızı sunuyoruz.

dddddd2

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-