eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Tesisleşme Atağına Spor Toto’dan Destek

Tesisleşme Atağına Spor Toto’dan Destek
05 Mayıs 2017 - 0:17

55eb2637f018fbb8f8ae7c0b

Ünye Belediye Başkanı makamında yaptığı açıklamada 1957 Ünye Spor’u tebrik ederek gelecek sezon için hazırlıklara şimdiden başladıklarını ve hiç zaman kaybetmeden bir üst lige çıkmaları için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi ve kısa zaman içerisinde mülkiyetinin de 1957 Ünye Spor’a ait olacağı bir tesis yapılacağının sözünü verdi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR,

”Öncelikle 1957 Ünye Spor’u kutluyorum ve bir üst lig olan Bölgesel Amatör Ligde kendilerine başarılar diliyorum. Zor bir ligden şampiyon olarak ayrıldık ve daha zor olan bir üst lige talip olduk. Futbolcularımız ve taraftarlarımız şuan şampiyonluğun hazzını sürerken idare kısmında bulunan bizler, acaba gelecek sezon için ne gibi değişiklikler yapabiliriz planı ve programı içerisindeyiz. Baktığımız zaman kulüpler şehrin tanıtılması konusunda en önemli adımlardan bir tanesidir. Aynı zaman da Bölgesel Amatör liginde yönetim olarak sürekli cepten harcamalarda bulunmamız gerekecek bu bağlamda da hiç zaman kaybetmeden bir üst lig olan 3’üncü lige yani profesyonel lige çıkmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” dedi.

1957 Ünye Spor için tesisleşme noktasında da açıklamalarda bulunan Ünye Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR, Spor Toto Genel Müdürü ile yapmış oldukları görüşme sonucunda kendilerinden tesisleşme ile ilgili bir söz aldıklarını belirterek, Ünyeli iş adamlarıyla yaptıkları toplantı sonrasında tesis binası konusunda kendilerinin yardım edecekleri konusunda söz aldıklarını söyledi.

dddddd2

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P