eskort samsun

ÜNYENETHABER

FOTOĞRAFÇILAR KUDOF’LA SAFARİYE GİDİYOR

FOTOĞRAFÇILAR KUDOF’LA SAFARİYE GİDİYOR
09 Mayıs 2017 - 12:12

pk

Ordu Kuzeydoğu Fotoğrafçıları Derneği,düzenleyeceği foto safari etkinliği ile  Ulubey İlçesindeki doğa harikası mekanlardan Ohtamış, Kadıncık ve Küpkaya’yı keşfe çıkıyor. 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan etkinliğe fotoğrafla ilgilenen herkes davetli.

Gerçekleştirdiği sanatsal faaliyetlerle Ordu’nun gönüllü turizm elçiliği görevini üstlenen Ordu Kuzeydoğu Fotoğrafçıları Topluluğu, doğayı sanatla harmanlayarak kentini ruhunu ön plana çıkarıyor. Topluluk çektiği fotoğraflarla Ordu’yu dünyaya tanıtırken, bu fotoğrafları zaman zaman düzenledikleri sergi etkinliğiyle de sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

Kısa adıyla KUDOF, şu sıralar sanatseverlerin ilgisini çekecek yeni bir etkinliğe imza atmak için düğmeye bastı. Bu defa sergiden ziyade, fotoğrafla ilgilenen insanlar fotoğrafın merkezine davet ediliyor. Amatör yahut profesyonel fotoğrafla ilgilenen herkesin katılabileceği etkinlikle doğa bir kez daha kadrajlardaki yerini bulacak. KUDOF, hazırlığını yaptığı etkinlikle Ulubey ilçesindeki doğa harikası şelale ve kanyonlara foto safari gerçekleştirecek.

Ulubey,Ohtamış,Kadıncık ve Küpkaya’ya Foto Safari

Ordu Kuzeydoğu Fotoğrafçıları Derneği Başkanı İlhan Türkmen, yapmış olduğu değerlendirmede, “Kudof’la Foto Safariye Gidiyoruz” etkinliğinin detaylarına yer verdi. Türkmen, bu organizasyonun, fotoğraf ilgililerini heyecanlandırdığını söyledi. Fotoğraf severleri 1 günde 3 yer keşfetmek ve fotoğraflamak için etkinliğe davet eden Türkmen şunları kaydetti:

“Kudof Ordu ve bölgesinde kendine has bir ilgi ve teveccüh kazanarak özellikle doğa fotoğrafçılığını hobi edinen insanları bir araya getirdi. Yaptığımız çalışmalar Ordu’nun tanıtımı adına gerçekten önem arz ediyor. Kuzeydoğu fotoğrafçıları olarak doğanın eşsiz güzellik ruhunu insanların yüreğine yansıtabilmek, kentin tanıtımında rol almak keyif verici. Bunun devamında yeni bir etkinlik hazırladık ve insanları foto safariye davet etmeyi düşündük. 14 Mayıs Pazar günü fotoğraf makinası olsun olmasın bu işe gönül veren herkesi Ulubey ilçesinde düzenleyeceğimiz foto safari’ye davet ediyorum. Arkadaşlarımız 1 günde 3 yer keşfederek buraları kadrajlarına alacaklar. Ulubey’de bulunan Ohtamış, Kadıncık ve Küpkaya Kanyonlarına gideceğin ve eşsiz manzarayı yeniden keşfedeceğiz. Etkinliğimize aileniz ile birlikte katılabilirsiniz. Bilgi almak için sosyal medya hesaplarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.”

dddddd2 11

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-