eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ordu, Ulusal Basında Yer Almaya Devam Ediyor

Ordu, Ulusal Basında Yer Almaya Devam Ediyor
10 Mayıs 2017 - 11:19
as
Valilikçe, Ordu ilinin tanıtımı için yapılan çalışmalar ulusal basında yer almaya devam ediyor.
Fındık, bal ve kividen sonra bir çok ürünleriyle tanınan Ordu’nun, turizmde de adının duyulması için Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından bir dizi tanıtım faaliyetleri gerçekleştiriliyor.
Bu kapsamda Ordu’yu ziyaret eden ulusal yayın yapan yazılı ve görsel medya kuruluşu temsilcileri, köşelerinde ve televizyon ekranlarında Ordu’ya geniş yer veriyor.
“KARADENİZ’İN ÇOTANAĞI ORDU”
Akşam Gazetesi Yazarı Lokman Dağ, “Karadeniz’in çotanağı Ordu” başlığı altında yayınladığı haberinde Ordu’dan bahsetti. Yazısında Ünye ilçesi, Uzun Saçlı’nın Yeri, Yason Burnu, Kurul Kalesi ve Boztepe’den bahseden Lokman Dağ, Ordu’nun tarihi, turistik ve doğa yapısını da kaleme aldı.
Dağ, yazısında Ordu için “Lokman Bizim Şehirde programı ile nerede ise tüm Anadolu’yu gezdim. Karadeniz gerçekten büyüleyici… Batısı, Doğusu, ortası bir başka güzel… Ama Ordu bence bir başka güzel…Üstelik koylar, doğası ve yaylaları şahane, henüz bakir, insanları ise candan öte” cümlelerine yer verdi.
“SİNEMA GÜNLERİ ETKİNLİĞİ” TRT HABER’DE
Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünün katkıları ile Ordu Valiliği ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği, Mevlüde-Rıfat Poyraz Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen “Sinema Günleri Etkinliği” gala programı ise TRT Haber ekranlarında yer aldı.
Zafer Kiraz’ın sunduğu TRT Haber’de Ana Haber’ine konu olan haberde, “Sinema Günleri  Etkinliği” programına geniş yer verildi.
dddddd2 11
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-