eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

REİS SPOR KULÜBÜNDEN BİR İLK DAHA…

REİS SPOR KULÜBÜNDEN BİR İLK DAHA…
10 Mayıs 2017 - 19:25

sa

 

 

Spor Kulübü olarak 13 branşta müsabakalar gerçekleştiren Reis Spor Kulübü bünyesine yeni bir branş daha ekledi. Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesinin de yardımlarıyla bünyesine İşitme Engelli Teakwondo takımı kurma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Şuan da lisans çıkarılarak müsabakalara katılmaya hak kazandırılan Emirhan’ın yanı sıra oluşturulacak mevcut kadro içerisine 10 kişi daha katılacak ve ilerleyen zaman içerisinde bu kadro daha da genişleyecek.

Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit ARSLAN,

”Öncelikle Engelliler Haftası hepimiz için kutlu olsun. Bizlerde birer engelli adayı olduğumuz için onları kendimizden asla ayrı görmüyoruz ve daima onların yanındayız. Bu vesile ile Reis Spor Kulübü olarak 13 branşta faaliyet gösterirken bunu yanı sıra İşitme Engelliler Federasyonuna bağlı olarak Kulübümüz adına yeni bir branş daha açmış bulunmaktayız.” dedi.

Ardından bu branş hakkında bilgi veren Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit ARSLAN, İşitme Engelli sporcular da çalıştırdıklarını  ve zamanla ellerindeki mevcut kadronun çok daha üzerine çıkacaklarını belirtirken Müsabakalara katılabilmesi için çıkarılacak olan lisansın sadece %60 ve üzerinde duyma özrü olan sporculara çıkarılabileceğini söyledi.

”Kulübümüze kattığımız yeni bir branş olarak İşitme Engelli sporcular da çalıştırıyoruz ve zamanla elimizdeki mevcut kadronun çok daha üzerine çıkacağız. Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şube Başkanımızın talimatları doğrultusun da bize yönlendireceği 10 civarında sporcunun olduğunu biliyoruz. Bu sporcularımıza yardımcı olmak adına da bizler ücret almamak kaydı ile engelli kardeşlerimizi çalıştırarak kendilerini müsabakalara hazırlıyoruz. Şuan ilk olarak İşitme Engelli olan Emirhan adlı kardeşimizin lisansını çıkararak müsabakalara hazır hale getirmiş bulunmaktayız.” dedi ve şuan içerisinde Bedensel Engelliler adına açılacak branş için alt yapı çalışmalarına başladıklarını bundan sonra ki dönemlerde ise faaliyete geçireceklerini belirtti.

dddddd2

11

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P