eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye’de 19 Mayıs Kutlamaları Kapsamındaki Turnuvalar Başladı

Ünye’de 19 Mayıs Kutlamaları Kapsamındaki Turnuvalar Başladı
15 Mayıs 2017 - 15:19

aa

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebeti ile 15 – 19 Mayıs tarihleri arasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, El Ele Derneği ve Ünye Kaymakamlığı başkanlığında düzenlenen etkinlikler bugün saat 10:00’da Ünye Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk sunma töreni ve ardından Ünye Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen FUTSAL(Salon Futbolu) Turnuvası ile başladı.

Ünye Futbol Kulübü ile Cezaevi Futbol takımı karşılaşması ile başlayan turnuva 3 gün sürerek 17 Mayıs Çarşamba Günü final müsabakası ile son bulacak.

Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Aydın KUYUMCU,

”Tüm yurtta kutlandığı gaibi ilçemizde de Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüz bünyesinde de Ünye Kaymakamlığımızın başkanlığında komite kararı gereğince yapılacak olan etkinliklerimize başlamış bulunmaktayız bu bağlamda bugün saat 10:00’da Ünye Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk sunumunu gerçekleştirerek ardından Ünye Spor Salonun da Denetim Serbestlik Müdürlüğü, Ünye Elele Derneği ve Cumhuriyet Başsavcılımızın koordinesinde FUTSAL(Salon Futbolu) Turnuvasıyla devam edecektir ve Çarşamba günü oynanacak olan final müsabakasıyla son bulacaktır.” dedi ve bu etkinlikler kapsamında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Ünye El Ele Derneği Başkanı Adem ATİK,

”Ünye El Ele Derneği, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğümüz ve Ünye Futbol Kulübü ile beraber 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında güzel bir etkinliğe başlamış bulunmaktayız. El Ele Derneği olarak böyle bir programa bizleri de dahil ettiği için İlçe Spor Müdürümüze ayrıca teşekkür ediyorum. El Ele Derneği olarak bizlerde sokaklardaki genç kardeşlerimizle beraber Spora Başlayalım adı altında bir proje uyguladık ve 30 genç kardeşimizi bu etkinliğe davet ederek antrenör eşliğinde Kick Boks eğitimi almaya başlattık. Yine aynı kapsamda Ünye Futbol Kulübü ile beraber bu kardeşlerimize Futbol eğitimi de vermeye başladık. Akabinde ise Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürümüz ile beraber 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine bu çocuklarımızı da dahil edelim diyerek bir FUTSAL takımı oluşturduk ve ortaya böyle güzel bir proje çıktı.” diyerek 19 Mayıs Gençlik ve Spor Haftasının herkese hayırlı olmasını ve güzel bir gençlik haftası geçirmelerini temenni etti.

Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin TAMTÜRK,

”Sözlerime başlamadan önce bu etkinlikler kapsamında El Ele Derneğine ve Dernek Başkanı Adem Tik nezdinde çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Çünkü gerçekten ünye de çok ciddi bir iş yapıyorlar ve Ünye Futbol Kulübü olarak bizlerde Futbol noktasında kedilerine destek olmak adına bazı çalışmalar yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.” dedi.

dddddd2

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P