eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye Gençlerbirliği Spor’da Hedef Şampiyonluk

Ünye Gençlerbirliği Spor’da Hedef Şampiyonluk
17 Mayıs 2017 - 1:01

18492773_1325053880935524_111675208_n

Öyle bir takım düşünün ki sadece 3 – 4 kişinin çabalarıyla Ünye’yi temsil etmeye çalışan… Hocalığını da, Antrenörlüğünü de 23 yaşında bir gencin yaptığı bir takım !!! Kendisi 23 futbolcuları 17 – 18 yaşlarında ve mükemmel giden bir sezon.

Sadece Ünyeli ve 20’li yaşın altında olan çocuklarla çok iyi bir sezon geçirerek gruplarda şampiyonluğu garantilediler. Belki de kendilerinden 10 – 15 yaş büyük abileri ile zorlu müsabakalar gerçekleştirdiler. Tecrüb18492961_1325056990935213_749312041_nesiz bir takımlar fakat yeteneklerini ve hırslarını ön plana çıkararak bizlere neler yapabileceklerini gösterdiler.

Geçtiğimiz sezonun ardından 2’nci Amatör Ligi sezon sonuna doğru yaklaşırken gruplarda şampiyonluğu garantileyerek Play-Of’a çıkmayı garantileyen Ünye Gençlerbirliği Spor’un Genç Antrenörü Halil KORKMAZ ile takımı konusunda kısa bir röportaj gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz bu röportaj doğrultusunda Çakır Medya ya açıklamalarda bulunan Genç Antrenör Halil KORKMAZ, kendisinin en büyük başarısının bu ekibi bir araya toplamak olduğunu ve dostluk içerisinde yapılacak her şeyde mutlu sona ulaşılabileceğini ifade etti.

-Bizim tarafımızdan bakıldığı zaman Ünye Gençlerbirliği Spor bu imkanlara rağmen çok güzel bir sezon geçiriyor. Peki siz bu sezon için neler söylemek istersiniz ?

Evet iyi bir sezon geçiriyoruz diyebiliriz. Alt yapılarda iki kategoride de yarı final oynadık. Hatta U19 kategorisinde şampiyon dahi olabilirdik fakat U19 takımımızda oynayan arkadaşlarımız aynı zamanda A takımda da mücadele ettikleri için ve A takım maçları ile U19 ligi maçları çakıştığı için feragat etmek zorunda kaldık. Şuan için önceliğimiz A takımı bir üst lig olan 1’inci Amatör Kümeye çıkarmak ve gruplarda 9 puan fark ile liderliği garantilemiş durumdayız. Umarım Play-Of maçlarından da galip dönerek şampiyon olur ve mutlu sona ulaşırız.

-Play-Of’ta oynanacak olan Final maçı zor bir maç olacak gibi görünüyor ve Ünye Gençlerbirliği Sporun da yaş ortalaması çok düşük. Bu sizin için final öncesi bir dezavantaj olabilir mi ?

Elbette biraz dezavantaj olabilir. Özelliklede Final müsabakasının 19 Eylül Stadyumunda oynanacak olması maçın18516163_1325053834268862_2012546679_n stresini daha fazla arttırdı. Fakat takımımızda oynayan 17 yaşında bir çocuk U17, U19 ve A takım ile beraber 2’nci Amatör liginde de müsabakalara çıkarak sezonu ve ortalama 50 ile 55 maç ile tamamlıyor. Bu bağlamda da Akademi Ligi futbolcusundan daha fazla maça çıkmış oluyor. o yüzden ben tecrübeden ziyade yeteneğe inananlardanım ve yeteneğimiz tecrübenin önüne geçecek.

-Peki 1’inci Amatör Lig bir tık daha sert bir lig ve sizin şampiyon olacağınız taktirde önümüzdeki sezon için hedefleriniz neler olacak ?

Allah nasip ederde bir üst lige çıkacak olursak kadronun büyük bölümünü koruyup mevcut kadromuza futbolda sağlayacağı katkının haricinde abilik te yapabilecek 4 – 5 karakter sahibi isim monte etmeyi düşünüyoruz. Bu bağlamda da ligin favori gösterilen takımları arasında yerimizi alacağımıza inanıyorum. Ve tabi ki hedefimiz yine Şampiyonluk.

-Şuan Ünye’nin hatta Ordu bölgesinin en genç Antrenörü sizsiniz… Bu yaşta ve tamamen 20 yaşın altında oyunculardan oluşturduğunuz mevcut kadronuzla yaptığınız işler kamuoyunda büyük alkış topluyor. Buna dair şahsınız adına geleceğe dair hedefleriniz neler ?

Direkt koyduğum bir hedefim yok. Fakat Kendi şehrim olan Ünye’nin çocukları ağırlıklı bir takımla 10 – 15 bin taraftarın önünde oynamak her zaman kurduğum hayallerden bir tanesi. Diğer türlü hangi şehir olursa olsun gidebildiğim kadar üst liglere gitmek ve daha büyük takımlarda Antrenörlük yapmak. Hatta belki Avrupa… Neden olmasın ki !!!

eeeee

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P