eskort samsun

ÜNYENETHABER

MAVİ YOLCULUKTA İFTAR AÇACAĞIZ

MAVİ YOLCULUKTA İFTAR AÇACAĞIZ
25 Mayıs 2017 - 19:59
 0d4bf14c-2c58-4a6e-8e29-4ebe66345fcd
İFTARA ÇEYREK KALA KALKIYORUZ
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete alınan gezinti teknesinde Ramazan ayı boyunca iftar turları düzenlenecek. İlk kez geçtiğimiz yaz sezonunda Orduluların hizmetine sunulan gezinti teknesinin bu yıl da ilgi çekmesi bekleniyor.
Halk arasında Mayıs 7’si olarak bilinen 20 Mayıs’ta yeni sezonun ilk turunu yapan gezinti teknesi, Ramazan ayının girmesiyle birlikte farklı bir etkinlikle Ordulu vatandaşların hizmetinde olacak.
BİR GÜN ÖNCESİNDEN REZERVASYON YAPTIRILACAK
Ramazan ayı ile Ordu ilinin ve denizin güzelliğini bir arada yaşamak isteyenler için her akşam iftar saatine 15 dakika kala denize açılacak olan gezinti teknesi, rıhtımdan kalkarak Bozukkale ile Melet Irmağı arasında kalan bölgede iftar turu yapacak. Özel organizasyonlara ve iftar turlarına katılmak isteyenlerin bir gün öncesinden rezervasyon yaptırması gerekecek.
İFTAR TURU HER ŞEY DÂHİL 45 TL
Gezinti teknesi ile denizde gezinirken Ordu’nun eşsiz güzelliği karşısında orucunu açmak isteyenler için hazırlanacak iftar sofralarında 45 TL karşılığında; iftariyelik, çorba, ana yemek (et yemeği), pilav, meyve-salata, içecek (sınırsız), Osmanlı şerbeti, tatlı ve çaydan oluşan bir menü sunulacak.
DETAYLI BİLGİ İÇİN
Hava ve deniz koşullarına göre düzenlenen, iptali ve kalkış saatlerinde değişiklik olabilecek turlar hakkında www.orbel.com.tr internet sitesinden detaylı bilgi alınabilecek ve 0(535) 016 88 35 no’lu telefon aranarak rezervasyon yaptırılabilecek.
Gezinti teknesinin saat, güzergâh ve fiyat tarifesi şöyle:
KALKIŞ SAATİ
TUR TÜRÜ
TAHMİNİ TUR SÜRESİ
GÜZERGÂH
FİYATI
15.00
Uzun Tur
1 Saat 30 dakika
Rıhtım-Gülyalı Yönü
10 TL
17.00
Uzun Tur
1 Saat 30 dakika
Rıhtım-Perşembe Yönü
10 TL
İftara 15 dk. Kala
İftar Turu
1 Saat 30 dakika
Rıhtım-Bozukkale-Melet Yönü
45

dddd

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-