eskort samsun

ÜNYENETHABER

İFTAR BULUŞMASI 14 HAZİRAN’DA ÜNYE’DE

İFTAR BULUŞMASI 14 HAZİRAN’DA ÜNYE’DE
27 Mayıs 2017 - 1:53

eee

“AYNI SOFRADA BİRLİKTE ORDU’YUZ”

 

BÜYÜKŞEHİR İFTAR ETKİNLİKLERİNİN 4.SÜNÜ GERÇEKLEŞTİRECEK

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, “Aynı Sofrada Birlikte Ordu’yuz” sloganıyla 19 ilçe ve 6 büyük mahallede iftar programları düzenleyecek. Organizasyon kapsamında meydanlarda kurulacak iftar sofralarında binlerce vatandaş, bir arada iftar yapmanın manevi hazzını yaşayacak.

 

Bu yıl 4.sü gerçekleştirilecek iftar etkinlikleri kapsamında, ilçe halkıyla bir araya gelerek binlerce vatandaşla aynı sofrada orucunu açacak olan Başkan Enver Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere yapılan yatırımları yerinde inceleyecek.

 

VATANDAŞLARA İFTAR ÖNCESİNDE ETKİNLİKLER SUNULACAK

 

Büyükşehir Belediyesince düzenlenecek iftar etkinlikleri kapsamında, vatandaşlara dini ve sosyal konulu sohbetlerden tasavvuf musikisine, mehteran gösterilerinden Hacivat ve Karagöz oyununa kadar birçok etkinlik sunulacak.

 

BAŞKAN YILMAZ, 10 HAZİRAN’DA İSTANBUL’DAKİ ORDULULARLA İFTAR YAPACAK

 

İstanbul’da geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen iftar programları bu yıl da düzenlenecek olup Başkan Yılmaz, 10 Haziran’da gurbette yaşayan Ordulular ile bir araya gelerek iftar yapacak.

 

İLK İFTAR ÇATALPINAR’DA, SON İFTAR AKKUŞ SALMAN’DA

 

İlk olarak Çatalpınar ilçesinde başlayacak olan iftar programları, Akkuş ilçesi Salman Mahallesi’nde son bulacak. Ramazan ayı boyunca devam edecek programların tarihleri ve düzenleneceği ilçe ve mahalleler şu şekilde: 28 Mayıs Çatalpınar- Kent Meydanı, 29 Mayıs Çamaş-100. Yıl Ortaokulu Bahçesi, 30 Mayıs Kumru-Yeni Pazar Yeri, 1 Haziran İkizce-Cumhuriyet Meydanı, 2 Haziran Çaybaşı-Pazar Yeri, 3 Haziran İkizce/Yoğunoluk, 4 Haziran Korgan/Çayırkent, 5 Haziran Çaybaşı/İlküvez, 6 Haziran Akkuş-Cumhuriyet Meydanı, 7 Haziran Perşembe-Kent Meydanı, 8 Haziran Gülyalı-Belediye Binası Önü, 9 Haziran Kabadüz-Kabadüz İlkokulu Bahçesi, 10 Haziran Kabataş/Alankent, 11 Haziran Gölköy/Güzelyurt, 12 Haziran Fatsa-Özgürlük Meydanı, 13 Haziran Ulubey-Kent Meydanı, 14 Haziran Ünye-Yunus Emre Parkı, 15 Haziran Gürgentepe- Kent Meydanı, 16 Haziran Gölköy-Kent Meydanı, 17 Haziran Mesudiye-Belediye Meydanı, 18 Haziran Korgan- Belediye Meydanı, 19 Haziran Altınordu-Cumhuriyet Meydanı, 20 Haziran Kabataş-Belediye Meydanı, 22 Haziran Aybastı-Anadolu İmam Hatip Lisesi Bahçesi ve 23 Haziran Akkuş/Salman.

dddd

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-