eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÖĞRENCİLER BAĞIMLILIKLA MÜCADELE İÇİN SAHNE ALDILAR

ÖĞRENCİLER BAĞIMLILIKLA MÜCADELE İÇİN SAHNE ALDILAR
31 Mayıs 2017 - 14:56

a

Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından, Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezinin desteği ile madde bağımlılığına mücadele konuşunda “Sevgiyi Ararken” adlı tiyatro oyunu sergilendi.

Adnan Menderes Mesleki ve Anadolu Lisesi salonunda gerçekleştirilen gösteriye İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal, Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Erdoğan, Adnan Menderes Mesleki ve Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Temiz, Ünye İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Erol Kocaoğlu, Ünye El Ele Derneği Başkanı Adem Atik, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Tiyatronun kısa bir bölümünde rol alan Adnan Menderes Mesleki ve Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Temiz, okul olarak akademik başarının yanı sıra sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlere önem verdiklerini belirterek bu tür etkinlikleri gerçekleştirmek için öğretmenlerin ve öğrencilerin taleplerini desteklediğini ve onların yanında olduğunu söyledi.

Temiz açıklamasında; “Bu tür etkinliklerle öğrencilerimizi bilinçlendirmenin yanı sıra izleyen herkese birşeyler katma gayretindeyiz. Geçen sene yaptığımız gibi bu senede “Bağımlılıkla Mücadele” adı altında bir tiyatro oyunu hazırladık. Bu tiyatro oyununun gerçekleşmesinde biz desteğini esirgemeyen Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Mustafa Bey’e teşekkür ediyoruz.  Tiyatroda yer alarak bende çocukların yanında olmak istedim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir gösteri ortaya çıktı. Öğrencilerimizi de çabalarından dolayı kutluyor, bundan sonraki hayatlarında da bu çaba ve gayretlerinin devam etmesini diliyorum.” Dedi.

Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Erdoğan ise sözlerinde şunları ifade etti;

“Biz Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi  olarak sanatı ve sanatçıyı desteklemeye devam ediyoruz. Her alanda olduğu gibi bu alandan da kültürel faaliyetlerimiz devam ediyor. Bu yıl ikinci tiyatro gösterimiz gerçekleşti. İkisinin de izleyenlere keyif verdiğini düşünüyorum çünkü mesajlar çok netti. Bundan sonra da çalışmalarımız devam edecek.” Dedi.

aa aaa aaaa

 

FFFFFD dddd

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-