eskort samsun

ÜNYENETHABER

HELİKOPTER KAZASINDA BİR ŞEHİTTE ORDU’DAN

HELİKOPTER KAZASINDA BİR ŞEHİTTE ORDU’DAN
01 Haziran 2017 - 9:06

12_9538

Ordu’ya bir şehit ateşi daha düştü.. Dün gece saat 22.00 sıralarında Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinden kalktıktan 3 dakika sonra yüksek gerilim hattına takılarak düşen helikopterde bulunan 13 askerden birinin Ordu’lu Yzb. Nuri Şener olduğu belirtildi.

3904dc0a68ca9b965c2f3ccde3e1063aNuri Şener’in Altınordu ilçesi Teyneli Mahallesinden olduğu ve Şırnak’ta görev yaptığı belirtilirken şehidin acı haberi ailesine bildirildi.

Şehidin Şişli Feriköy Mahallesi Gediz Sokaktaki baba ocağına şehadet haberini şehidin Ankara’da yaşayan eşi Melike Şener telefonla  bildirdi. Şehit haberinin ardından binaya Türk bayrakları asılırken, baba Vural Şener ve anne Fatma Şener taziyeleri kabul etti.

Evli ve bir çocuk babası olan 32 yaşındaki Piyade Yüzbaşı Nuri Şener’in cenazesi Feriköy Hasan Zeynep Camii’nde bugün kılınacak ikindi namazıyla Feriköy Mezarlığı’na defnedileceği belirtildi.

Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, diliyoruz, mekanları cennet olsun.  Ailesine ve yakınlarına, tüm milletimize baş sağlığı diliyoruz..

 

Kazada hayatlarını kaybedenlerin isimleri şöyle;

 

23. Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın,

Albay Oğuzhan Küçükdemir,

Albay Gökhan Peker,

Yarbay Songül Yakut,

Binbaşı Koray Onay,

Yüzbaşı İlker Acar,

Yüzbaşı Nuri Şener,

Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak,

Pilot Üsteğmen Aldülmüttalip Kesikbaş,

Başçavuş Mehmet Erdoğan,

Teknik Başçavuş Fevzi Kıral,

Uzman Çavuş Zeki Koç

Piyade Uzman Çavuş Hakan İncekal.

--2893665

dddd

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-