eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

YEŞİL SAHALARIN KRALİÇELERİ TOP BAŞI YAPTILAR

YEŞİL SAHALARIN KRALİÇELERİ TOP BAŞI YAPTILAR
02 Haziran 2017 - 1:46

DEEEE

Ünye’nin ilk bayan futbol takımı kuruldu. Ünye Gücü futbol kulübü çatısı altında  bayan futbol takımı kuruldu. Yeni  kurulan ve bugün yeşil sahaya inen takım, gelecek sezon Bayanlar üçüncü Liginde mücadele edecek. Ünye Gücü Futbol Kulübü Başkanı Talat TUNCER gazetemize yapmış olduğu açıklamada,

”Ünye Gücü Futbol Kulübünü önce bir alt yapı projesi şeklinde tasarlamıştık. İyi bir ekibe sahibiz ve bu sezon U – 13 liginde mücadeleler verdik. Mümkün olursa önümüzdeki sezon içerisinde  U -12 liginde de mücadele edeceğiz. Geçtiğimiz zamanlarda gerçekleştirmiş olduğumuz yönetim kurulu toplantımızda ilçemizde bir açık olduğu ve bu açığın giderilmesi için bir şeyler yapmamız gerektiği düşüncesi içerisine girdik ve Ünye Gücü Futbol Kulübü olarak bayan futbol takımımızı kurduk. Bu vesileyle de kızlarımızın bu imkana sahip olmasını sağladık.” şeklinde açıklamalar yaparak ilçeye ve takıma hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Ünye Gücü Futbol Kulübü Sportif Direktörü Çağlar ÇAKIR,18870649_10211137603349333_1148221517_n

”Ünye Gücü Futbol Kulübü daha önceleri bildiğiniz üzere U – 11,12,13 liglerinde gerekli mücadeleyi veriyor. Bunun haricinde İlçemizde eksik olan bayan futbol takımı projesini gerçekleştirdik ve gün itibari ile sahaya inmiş bulunmaktayız. Kızlarımız okulların futsal takımlarında zaten mücadeleler veriyorlar fakat okul bittiğinde kulüp anlamında hiç bir şey yapamıyorlar. Bu eksiklik namına bizde Ünye Gücü Futbol Kulübü olarak böyle bir proje ile Ünye de bir ilki daha gerçekleştirmiş olduk.” dedi.

Ünye Gücü Futbol Kulübü Antrenörü Selma TİMUR,

”Böyle bir oluşum teklifi geldiği zaman başta çok heyecanlandım, çok şaşırdım ve çok mutlu oldum. Ünye de ilk olan ve bir bayan olarak erkeklerin egemen olduğu bir spor dalında bayanların da aktif olacağını düşününce bir bayan olarak çok mutlu oldum ve böyle bir oluşumun içerisinde olduğum içinde ayrıca çok mutluyum.” şeklinde açıklamalar yaptı ve takımın oluşumunda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Ünye Gücü Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Muhammet KIŞLA,18835304_10211137602589314_2125015256_n

”2017 yılındayız ve emin olun tarihe geçecek bir davranış Ünye Gücü Futbol Kulübünden geldi. Bu kulübü 2016 yılında kurduk ve sağolsun Talat Tuncer başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz Ünye Spor ile verdiğimiz o ara dönemde bazı düşünceler gelişti ve her birimiz farklı fikirler ortaya koydu. Bunun en önemli aşaması da futbolda alt yapı faaliyetleri oldu. Bizler bu yapılanmayı 2 kulüp ile başlattık önce Ünye Futbol Kulübü ve ardın Ünye Gücü Futbol Kulübü ile devam ettik. Futbolu olması gerektiği gibi ilk önce çok küçük yaşlara indirdik. Ardından Ünye de futbol namına birşey daha eksik derken bayan futbolu takımımız neden olmasın düşüncesiyle bu yönde çalışmalar yapmaya başladık. Şuan ise Ünye Gücü Futbol Kulübü olarak bir bayan futbol takımız var. Bugün itibari ile sahaya inmiş bulunmaktayız ve Antrenörümüz Selma Timur eşliğinde antrenmanlarımıza başladık. Allah’ın izni ile önümüzde ki sezon 3’üncü lig de mücadele vereceğiz.” şeklinde açıklamalarda bulunarak emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

FFFFFD dddd

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P