eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

KUMDA BERKE ÇİÇEK FIRTINASI

KUMDA BERKE ÇİÇEK FIRTINASI
13 Haziran 2017 - 22:36

asa

Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen 6’ncı Geleneksel Plaj Futbolu Turnuvasında Berke Çiçek Tasarıma rakip dayanmıyor.

Plaj Futbolu Turnuvasında çıktığı beşinci müsabakadan da galip ayrılan Berke Çiçek Tasarım şampiyonluk kupasını kimseye kaptırmayacağının da sinyallerini verdi.

11 Haziran 2017 saat 23:00’de Yalı mevkinde bulanan sahada Liseler Mahallesini 5 – 2 gibi net bir skorla mağlup eden Berke Çiçek Tasarım 5 maçta 5 galibiyet alarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Berke Çiçek Tasarım İşletme Sahibi Murat Özkaya,

”Bu sene 6’ncısı düzenlenen Plaj Futbolu Turnuvasında her sene boy gösteriyoruz ve ağırlığı gençlerden kurulu olan kadromuzla her sene final oynamaya hak kazanıyoruz. Şuan ki duruma bakacak olursak 5 maçta 5 galibiyet alarak turnuvanın namağlup tek takımıyız ve bu sene genç kardeşlerimizin arasına hem onlara yol göstermesi hemde kardeşlerimize ağabeylik yaparak takım içerisindeki birlik ve beraberliği sağlaması amacı ile Özay Günay, Arda Kuyumcu, Tolga Oral ve yıllarca Süper Ligde oynamış Bursa Spor, Galatasaray gibi takımlarda boy göstermiş Murat Sözkesen’i dahil ederek 6’ncı senemizde kupayı kimseye bırakmayacağız.” şeklinde açıklamalarda bulunarak turnuva kapsamında emeği geçen herkese teşekkür etti ve tüm takımlara başarılar diledi.

eeeeeee

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P