eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Berke Çiçek’den Muhteşem Geri Dönüş

Berke Çiçek’den Muhteşem Geri Dönüş
15 Haziran 2017 - 18:30

asa

Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen 6’ncı Geleneksel Plaj Futbolu Turnuvasında Berke Çiçek Tasarıma rakiplerine kök söktürüyor.

Plaj Futbolu Turnuvasında çıktığı altıncı müsabakadan da galip ayrılan Berke Çiçek Tasarım şampiyonluk kupasını kimseye kaptırmayacağının da sinyallerini verdi.

13 Haziran 2017 saat 22:00’de Yalı mevkinde bulanan sahada Karadeniz Isı ile oynadığı müsabakayı 5 fark geriden gelerek 8 – 5 gibi net bir skorla mağlup eden Berke Çiçek Tasarım 6 maçta 6’ncı galibiyetini alarak yarı finali garantiledi.

İlk yarısı Karadeniz Isı’nın üstün oyunu ile 5 – 0 gibi bir skorla son bulurken ikinci yarıya daha konsantre ve daha hızlı başlayan Berke Çiçek Tasarım birden oyunu kendi lehine çevirerek üst üste bulduğu gollerle maçın skorunu belirledi ve sahadan 8 – 5 galip ayrılarak 6 maçta 6’ncı galibiyetini aldı.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Berke Çiçek Tasarım İşletme Sahibi Murat Özkaya,

”Bu sene 6’ncısı düzenlenen Plaj Futbolu Turnuvasında her sene boy gösteriyoruz ve ağırlığı gençlerden kurulu olan kadromuzla her sene final oynamaya hak kazanıyoruz. Şuan ki duruma bakacak olursak 6 maçta 6 galibiyet alarak turnuvanın namağlup tek takımıyız ve bu sene genç kardeşlerimizin arasına hem onlara yol göstermesi hemde kardeşlerimize ağabeylik yaparak takım içerisindeki birlik ve beraberliği sağlaması amacı ile yıllarca Süper Ligde oynamış Bursa Spor, Galatasaray gibi takımlarda boy göstermiş Murat Sözkesen’i ve bunun haricinde bir iki kişiyi daha dahil ederek ilk sene olduğu gibi bu sene de kupayı kimseye bırakmayacağız. Bizim için zorlu bir müsabaka oldu ve her ne kadar arada ciddi bir fark olsa da meşinin yuvarlak olduğunu ve mücadeleyi, inancı bırakmayan tarafın her koşulda kazanacağını unutmamak gerekir. Bizlerde oyuncularımızla beraber ikinci yarıya daha hırslı, daha inançlı çıktık ve ardarda bulduğumuz gollerle kazanan taraf olduk.” şeklinde açıklamalarda bulunarak turnuva kapsamında emeği geçen herkese teşekkür etti ve tüm takımlara başarılar diledi.

eeeeeee

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P