eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Vizyonumuzla Yeni Türkiye İçin Adayız

Vizyonumuzla Yeni Türkiye İçin Adayız
02 Mart 2015 - 13:40

Ünye Ona Güveniyor

 

drf

Ünye’nin yetiştirmiş olduğu değerlerden birisi olan ,Amerika Güney Carolina Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ekonomi Profesörü İbrahim Demir, Ak Parti’den Ordu Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Ak Parti Ünye İlçe Başkanlığı’nda aday adaylığının duyurusunu yapan Ünyeli hemşerimiz İbrahim Demir’i tebrik ederek başarılar dileyen Ak Parti Ünye ilçe Başkanı Arif Ergün, “Biz istiyoruz ki Ak Parti bünyesinde aday olsun veya olmasın, bu davaya hizmetlerini bekliyoruz. Aday adayımızın tüm temennilerinin yerine gelmesini diliyoruz” dedi.

Amerika Güney Carolina Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ekonomi Profesörü İbrahim Demir, “Şuanda Amerika Güney Carolina Üniversitesi’nde Ekonomist ve Sağlık Ekonomisti olarak görev yapmakta.Kendisini memleketine adadığını belirten Demir 15 yıldır gurbette Ülkemi en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum,bilgi ve tecrübelerimi ,gençliğimin verdiği dinamizmle harmanlayıp,Ülkeme ve milletime hizmet etmek istiyorum .Vatanıma dönüp doğduğum topraklara faydalı işler yapmak için AK Parti Ordu milletvekili aday adayı oldum dedi.

 

Demir, “Türkiye siyaseti belirleyici konumda. Ben de bu davada üzerime düşeni yapmak istiyorum. Bu yüzden bugün buradayım, bunu bilgi birikimimle, deneyimimle her şeyimle yeterli olduğuma inanıyorum” diye konuştu.

”İçimizdeki hizmet aşkı hiçbir zaman dinmedi

Ordu’dan Ak Parti aday adaylığının kendisi için memleketiyle kavuşma olduğunu ifade eden Ekonomi Profesörü İbrahim Demir, “Gurbeti bilen bilir. Her sabah kalktığımda acaba Ünye’de ve Türkiye’de ne oluyor diye kalkıyorum. Bu benim için bir kavuşma, bu benim için bir rüyanın gerçekleşme ihtimali, bu benim için bir hizmet edebilme ihtimali ki; biz bu aşkla yanıyoruz. Mala mülke, makama, unvana tamah etmedik, ama çok şükür Allah verdi. Ama içimizdeki hizmet aşkı hiçbir zaman dinmedi” dedi.

”Kolları sıvadım, memleketime hizmet etmenin yollarını arıyorum ”

“Türkiye Dünya’nın en değerli, en güzel, en çok istenen, en çok dostu ve düşmanı olan ülke. Cumhurbaşkanımız, ‘Obama neredesin? 3 tane Müslüman gencimiz öldürüldü’ söyleminden sonra bu otopark kavgası gibi lanse edildi. Ama bu otopark kavgasının çok ötesinde bir durumdu. İşte o zaman dedim, ben yavaş yavaş çizmelerimi giyeyim, kollarımı sıvayayım ve memleketime hizmet etmenin yollarını arayayım. O yüzden bugün karşınızdayım, o yüzden hizmet aşkının peşine düşmüş durumdayım.

”Ben de bu davada üzerime düşeni yapmak istiyorum’

Haritaya baktınız zaman Türkiye Dünya’nın kilit taşı ülkesidir. Türkiye’yi alın Dünya’nın bütün dengeleri bozulur. Dünya’da uçağa bindiğinizde 2 saat içinde 20 tane ülkeye gidebileceğiniz hiçbir yer yok. Ama Türkiye’den uçağa bindiğinizde 2 saat içerisinde 20 tane ülkeye ulaşabilirsiniz, yani Türkiye bu kadar stratejik bir noktada yer almaktadır.

Diğerlerinin ekonomisi ne kadar güçlü olursa olsun, ama hiç bir zaman Türkiye gibi olamayacaklar. O yüzden Türkiye siyaseti belirleyici. O yüzden bende bu davada üzerime düşeni yapmak istiyorum. Bu yüzden bugün buradayım, bunu bilgi birikimimle, deneyimimle her şeyimle yeterli olduğuma inanıyorum. Her şeyim Türkiye’nin hizmetinde olacak. Biz Türkiye’nin hizmet aşığıyız, Türkiye’nin değerini biliyoruz.

Benim hedefim sadece Ünye değil ,Türkiye’dir.”

Ünye, cennet gibi bir yer. Dünya’nın hiçbir yerinde sabah 9’da tezgahlarda balık olmaz, gidip marketlerden alırsınız. Dünya’nın hiçbir yerinde sabahın erken saatinde doğal organik ürünler köylerden gelmez ve bunun gibi yüzlerce şey sayabilirim. Ama bu cenneti  ve tüm memleketi daha güzelleştirebiliriz.Sadece Ünye değil, benim hedefim Türkiye’dir.”

Değerli aday adaylarımız var, hepsinin geçmişinde çok güzel şeyler var. Allah nasip ederde,halkımız bu yetkiyi verirse, vatanımı ve milletimi ileriye taşımak için ,bütün bilgi birikimi kullanacağımın sözünü veriyorum dedi.

 

İBRAHİM DEMİR KİMDİR

1972 yılında Kale Köyü’nde dünyaya geldi. İlkokulu Nadırlı Köyü’nde okuduktan sonra ,1990 yılında Ünye İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. Sonrasında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi’ni kazanarak, 1994 yılında Siyasal Bilimler Fakültesi’nden 3. olarak mezun oldu.

İstanbul Üniversitesi’nde Yüksek Lisans eğitimimi tamamladı.   7 yıl Cumhuriyet Üniversitesi’nde çalıştı.  Marmara Üniversitesi’nde doktora eğitimini tamamlayarak Maliye Doktorasını, Amerika Klems in Üniversitesi’nden  Ekonomi Doktorasını aldı.

Amerika’da Yardımcı Doçent olarak göreve başladı ve Ekonomi Profesörlüğüne geldi. Kısa bir süre önce ise Amerika’nın eyalet üniversitesi olan Güney Carolina Üniversitesi’nde Ekonomist ve Öğretim Görevlisi olarak çift departmanda göreve başladı ve 6 aydır burada ki görevini sürdürüyor.”

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-