eskort samsun

ÜNYENETHABER

>
Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

TEKVANDO’da BAŞARI DEVAM EDİYOR…VİDEO HABER

TEKVANDO’da BAŞARI DEVAM EDİYOR…VİDEO  HABER
editor( unyenethaber@hotmail.com )
25 Şubat 2015 - 9:53
a
Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği, 23 Şubat pazartesi günü Ordu Kemal Yazıoğlu gerçekleşen Liseler Arası Tekvando il müsabakasına Ünye’den 2 sporcu katıldı.
68 kiloda Ünye’yi temsil eden Ünye Adanan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ayfer Arslan müsabakada 1., 46 kiloda temsil eden Ünye Mustafa Rakım Anadolu Lisesinden ise Çağla Okuyan 2. oldu.
Ünye Arslanlar Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Arslan yaptığı açıklamada; “2014-2015 yılında tekvando okullarımızda yer alan bir spor dalıdır. Bu kapsamda 23 Şubat Pazartesi günü, Ordu Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonunda, Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği, ayrıca İl Milli Eğitim ve Gençlik Hizmetleri ile Milli Eğitim Müdürlüklerinin katkıları ile Liseler arası tekvando il müsabakaları oldu. Arslanlar Spor Kulübü olarak biz Ünye’den 2 sporcu ile bu müsabakalara katıldık. Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ayfer Arslan 68 kiloda il 1.’si, Ünye Mustafa Rakım Anadolu Lisesinden ise Çağla Okuyan ise 46 kiloda 2. olarak derece yaptı. İl müsabakasında 1. olan Ayfer Arslan 27 Mart tarihinde Giresun’da yapılacak olan Liseler arası Bölge finalinde Ordu’yu temsil edecek. Bu sporcumuzdan derece bekliyoruz.” dedi.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P