eskort samsun

ÜNYENETHABER

Mıdı Restaurant Bilerek Mi Yakıldı ?

Mıdı Restaurant Bilerek Mi Yakıldı ?
18 Ekim 2017 - 1:33

EDVED

Ordu turizmin marka mekanlarından biri olan Mıdı restaurant  Belediye ile işletmecileri arasında  hukutsal süreç devam ederken, üst üste iki kere yangın çıkması olayla ilgili akıllarda şüphe uyandırdı. Konuyla ilgili konuşan işletme sahibi Vedat Karaman şüpheleriyle ilgili gerekçelerini dile getirdi.Ve konuyla ilgili şikayetlerini gerekli birimlere bildirdiklerini ifade etti.

Mıdı Restaurant İşletmecisi Vedat Karaman gazetemize yapmış olduğu açıklamada bu olaylarla  alakalı akıllara kötü şeyler geliyor dedi.Karaman konuşmasına şöyle devam etti;
Tarihi işletme hakkında belediye  ile yasal sürecimiz Şubat ayından bu yana devam ediyor. İşletmemizi Ordu Büyükşehir Belediyesi bir kısmını boşalttı,  fakat içinde eşyalarımız  var. Bundan iki ay önce bir yangın çıktı, 15 Ekim tarihinde 2. yangın çıktı.

Olayda ihmal mi var, yoksa ….

İşletmemiz de  Belediyenin bünyesindeyken hırsızlık olayı da yaşandı. İşletmede güvenlik kameralarımız vardı güvenlik kameraları sökülmüş ve mekana çatıdan girilmiş. Yetkili olan kişiler güvenlik kameralarını söktükleri için olay kayıt altına alınmamış.

Biz zamanında burayı teslim ederken Büyükşehir Belediyesinin zabıta daire başkanlığı  7-24 güvenliğini sağlanacağına dair imza verdiler .Bu şekilde olmasına rağmen 2. yangında çatı arasında çıkıyor. Hırsızlık olayı da oluyor.

Bu olayların kasıtlı olduğunu hissediyorum. Olaylar halkın görmeyeceği şekilde oluyor. Benim aklıma işletme yandı bitti kül oldu demeye getiriyorlar gibi geliyor.

 

Büyükşehirle hukuki mücadelemiz devam ediyor.

Burası milli bir servettir Ordu’yla markalaşmış  bir mekandır.  Ordunu turizminini iyi şekilde temsil eden bir mekandır.. Büyükşehirden malzememizi istediğimiz zaman bize kırk dereden su getiriyorlar .Bu süreçte  mekanda ki güvenlik kameralarımız sökülmesi bizim kafamızı karıştırıyor Biz kendi mekanımızı izin alarak giremiyoruz fakat başkaları rahatça yakabiliyor.. Bizleri işletmeye sokmadıkları için zararımız nedir şuan bizde bilmiyoruz.

Emniyet güçlerine ve Türk adaletine güveniyoruz ,hakkımızı arayacağız

Emniyet güçleri şuan olayla ilgileniyorlar, bizde ifadelerimiz verdik. İtfaiye raporuna bakılacak bizde savcılığa suç duyurusunda bulunduk.Bu işin peşini sonuna kadar bırakmayacağız dedi.

rekl-507x10241-507x1024

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-