eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye Belediyesi Yol Sorununa Kendi Çözüm Üretecek

Ünye Belediyesi Yol Sorununa Kendi Çözüm Üretecek
20 Ekim 2017 - 0:35

ea

 

 

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, yolu sorun olmaktan çıkarmakla ilgili çalışmalar yürüttüklerini kaydetti. Başkan Çamyar, birçok mahalle ve köy yollarında betonlama çalışmasını bitirdiklerini ifade ederken maliyetleri azaltmak ve beton yol ağını genişletebilmek için belediye bünyesinde kurulacak beton santralinin de müjdesini verdi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar;

“Her sene yaklaşık 5 milyona aşkın hizmet üretiyoruz. Şuana kadar 9 milyon 750 bin liralık beton yol yapmışız. Ünye Belediyesi sadece yola 19 milyon 65 bin liralık bir kaynak ayırmış şuana kadar. Elli milyonluk bütçenin içerisinde 3 yıla böldüğümüzde bu yatırım hakkı verilmesi gereken bir yatırımdır. Ünye’nin 2 bin 560 kilo metre yol ağı var. Biz ve ekibimiz iyi niyetli şekilde yolu sorun olmaktan çıkarmakla ilgili çalışma yürütüyoruz.”

Dar Bütçe ile Daha Çok Beton Yol

Çamyar; “Beton santrali kuruyoruz. Çalışmalarımızda sona geldik, epeyce ilerledik. Karaarmut’taki ruhsatlı ocağımızda bütün analizlerimizi yaptık, çalışmalarımızı yaptık. O bölgede bir beton santrali kurmak suretiyle kendi santralimizde, kendi malzememizle üretmiş olduğumuz betonu daha az maliyetle sizin yollarınıza döktüğümüzde daha uzun kilometreler elde edebileceğiz, dar bütçe ile. Biz bununla ilgili çalışmalarımızda kendimiz çözümler üretiyoruz. Hemşerilerimizde bunun karşılığını bizlere vermeye devam ediyorlar” şeklinde konuştu.

rekl-507x10241-507x1024

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-