eskort samsun

ÜNYENETHABER

ARSLAN VE PİŞMEK AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

ARSLAN VE PİŞMEK AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
25 Ekim 2017 - 1:28

IMG-20171024-WA0002

Ünye’nin seçkin ailelerinden Şükran ve Abdullah Arslan çiftinin biricik kızı Kübra ile  Korgan’ın tanınmış ailelerinden Emine ve Mustafa Pişmek’in oğlu Hasan ömür boyu birlikteliğe evet dediler.

Aynı zamanda Ünyeli genç işadamı Ali Arslan’ın kardeşi ve Ünye’nin tanınmış işadamlarından Şuayip Arslan’ın yiğeni Kübra’nın kına gecesi ,  yeni hizmete giren Çakırbey düğün ve konferans salonunda gerçekleştirildi.

Muhteşem bir kına gecesi organizasyonu ile davetlilerin eğlendiği gecede Arslan ailesi konukları ile yakından ilgilendi.Davette duygu dolu saatler yaşanırken,gecenin ilerleyen dakikalarında konuklar doyasıya eğlendiler.Bol çeşitli  ikramların yapıldığı masal gibi gecenin sonunda hatıra resimleri çekildi…

GENÇ ÇİFTİN MUTLULUKLARI DÜĞÜNDE DE DEVAM ETTİ.

Kına gecesinin ardından ertesi gün Fatsa Safir otelde düğünlerini gerçekleştirilen genç çiftin özel günlerine çok sayıda seçkin davetli katılarak yeni evli çiftin mutluluğunu paylaştılar.

Genç çift , aileleri ve misafirleri ile tek tek ilgilenerek birlikte olmanın onurunu yaşadıkları düğün töreni sonrası dostları tarafından tebrik edilerek dünya evine girdiler.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden görkemli düğün coşku ve eğlence içinde son buldu.

Çakır Medya ailesi olarak yeni evli çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

DVDVDV

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-