eskort samsun

ÜNYENETHABER

UNİPORT ERTELENDİ

UNİPORT ERTELENDİ
23 Ekim 2017 - 16:56

as

Ünyelilerin dört gözle beklediği alışveriş merkezinin açılış tarihi ertelendi.

Geçtiğimiz aylarda yapılan Uniport’un lansmanında 27 Ekim 2017’de açılacağı duyurulurken açılışın yaklaşık 1 ay ertelendiği öğrenildi. Yüklenici firma Uniport’u tahahüt ettiği tarihte teslim ederken, açılışın gecikme sebebinin ise alışveriş merkezinde yer alacak firmaların yerleşme sürecinden kaynaklandığı kaydedildi. Firmaların Uniport içine yerleşmesinin ardından açılış için 20 Kasım ile 2 Aralık tarihleri arasında bir gün belirleneceği öğrenildi.

Öte yandan AVM’nin inşaatı için kurulan büyük vinç hafta sonu söküldü.Yine AVM’nin etrafındaki bariyerler de kaldırılırken bazı firmaların ürünlerini mağazalara yerleştirmeye başladığı öğrenildi.

O Firmalar Sadece Uniport’ta olacak

Uniport’un açılışı kadar içinde bulunduracağı firmalarda vatandaşların merak ettiği konu arasında yer alırken Uniport’a yakın yerde bulunan LC Waikiki firması ile Kığılı firması diğer mağazalarını kapatarak sadece Uniport’ta vatandaşların hizmetinde olacak. AVM bünyesinde yer alacak mağazalar hemen hemen şekillenirken önümüzdeki hafta içinde firmaların netleşeceği öğrenildi.

DVDVDV

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-