eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÇAKIR MEDYA’DAN BAŞSAVCI AYGÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ÇAKIR MEDYA’DAN BAŞSAVCI AYGÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
25 Ekim 2017 - 0:58

a

HSK (Hakimler ve Savcılar Kurulu) yaz kararnamesi ile Afyonkarahisar’ın Bolvadin Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Başsavcı Soner Aygün’e hayırlı aaolsun ziyaretleri devam ediyor. Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır ve Çakır TV Genel Yayın Yönetmeni İrfan Tosun Başsavcı Aygün’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kısa bir süre önce Ünye Adliye Sarayında göreve başlayan Başsavcı Soner Aygün’e birçok kurum, kuruluş, sivil toplum örgütü yöneticileri hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken ,Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır ve Çakır TV Genel Yayın Yönetmeni İrfan Tosun’da ziyaret gerçekleştirdi.

Başsavcı Soner Aygün’e hayırlı olsun dilek ve temennisinde bulunan Cihan Çakır ve İrfan Tosun’un “Ünye’yi nasıl buldunuz sorusuna” Aygün, Ünye potansiyelin çok yüksek olduğu bir şehir ama eksikliklerinin de bulunduğunu ve zamanla bunların üstesinden gelinebileceğini ifade etti.Aygün,adalet terazisinin hassaslığına değinerek,malum ülkemizin içinde bulunduğu durumun farkındayız,kritik zamanlardan geçiyoruz.Bizim üzerimize düşen ise adalet  mekanizmasının işlevini en hızlı ve adil şekilde yerine getirmesini sağlamaktır dedi.

 

aaa

DVDVDV

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-