eskort samsun

ÜNYENETHABER

AKKUŞ MERKEZİ SICAK ASFALTLA TANIŞTI

AKKUŞ MERKEZİ SICAK ASFALTLA TANIŞTI
26 Ekim 2017 - 21:14

97cb024a-96de-4d77-a247-352a5447b4d1

İLÇE MERKEZİ SICAK ASFALTLA TANIŞTI

 

Akkuş ilçe merkezi sıcak asfalt ile tanıştı. Uzun yıllardır parke yol olarak kullanılan ilçe merkezindeki ana arterler, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfaltla kaplanıyor.

DDVD

İLÇENİN CAN DAMARI ASFALTLANIYOR

 

Akkuş ilçe merkezindeki İstiklal Caddesi’nde sürdürülen çalışmalarda altyapıyı tamamen yenileyerek hazır hâle getiren Büyükşehir Belediyesi, ilçenin can damarı olan bu caddede önemli bir çalışmaya imza atıyor. Akkuş’un merkezinde ilk kez uygulanmaya başlanan sıcak asfalttan dolayı ilçe halkı büyük bir memnuniyet duyarken, Başkan Enver Yılmaz sadece ilçe merkezinde değil, Akkuş’un tamamında önemli yatırımlara imza atıldığını söyledi.

 

BAŞKAN YILMAZ, “HALKIMIZ SICAK ASFALT KONFORUNU YAŞAYACAK”

 

Başkan Yılmaz, ilçede ilk kez İstiklal Caddesi’nde sıcak asfalt uygulaması yaptıklarını belirterek, “Biz verdiğimiz her sözü tek tek yerine getiriyoruz. Akkuş’ta sadece ilçe merkezinde değil, ilçemizin tamamında yol ve altyapı çalışmaları devam ediyor. Amacımız, 19 ilçemizde halkımıza hizmetin en iyisini sunabilmek. Şu ana kadar Akkuş’ta 5,5 km sıcak asfalt, 25,5 km sathi kaplama asfalt, 2 km beton yol, 76 km yeni yol açma ve onarım çalışması, 492 km stabilize yol yapımı, 136 km asfalt yama çalışması, 1529 km reglaj, 393 km hendek temizliği ve 3 bin 350 m3 taş duvar ile 3 bin 18 m koruge boru çalışması yapıldı” diye konuştu.

DVDVDV

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-