eskort samsun

ÜNYENETHABER

Milli Eğitim Müdürü Karataş El Ele Derneğini Tebrik Etti

Milli Eğitim Müdürü Karataş El Ele Derneğini Tebrik Etti
27 Ekim 2017 - 14:15

a

 

 

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü  Dr. Şaban Karataş Ünye El Ele Derneğinin faaliyetlerini yerinde inceledi. El Ele Derneği bünyesinde kurulan aş evinde ihtiyaç sahibi öğrencilerin yemek ihtiyaç sahibi öğrencilerin yemek ihtiyaçları karşılanıyor.

Derneğin faaliyetlerine ilişkin bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Karataş, “verilen para aşa, yemeğe ve hizmete dönüşüyor” dedi.aa

“Ünye El Ele Derneğinin aş evini ziyaret ediyoruz. Gelmeden önceki beklentilerimizin çok üzerinde bir tablo gördük. Adem kardeşimizin liderliğini üstlendiği Ünye’deki bu hareket Ordu’nun tamamına hitap edecek bir kıvama ulaşmış. Benim özellikle yakından ilgilenmemi sağlayan husus öğrencilerimize yardım etmeleriydi. Gerçekten 60-70’in üzerinde öğrencimize, maddi durumu iyi olmayan aile çocuklarına burada yemek verilmesi ve aynı zamanda okulumuzun karşısında olması hasebiyle de öğrencilerin yararlanacağı bir kitap merkezi, kitap okuma merkezi öğrencilerin çok farklı açılardan yararlana bileceği bir merkezinde oluşması beni son derece mutlu ve memnun etti. Özellikle hayırseverlerin işlerinin bu tip kurumlarda hayır kuruluşlarında halka dönmesi çok önemlidir. Yani verilen para aşa dönüşüyor, yemeğe dönüşüyor, hizmete dönüşüyor dolayısıyla yerini buluyor. Bu hizmetlerin ordunun tamamında yürümesi lazım” dedi.

Bu Hizmetin Devam Etmesiyle İlgili Kurumsal Bir Yapı Oluşturmaya Çalışıyoruz

aaaÜnye El Ele Derneği Başkanı Adem Atik;

“Ünye El Ele Derneği olarak 2014’den buyana yapmış olduğumuz çalışmalara Ünyelilerin desteğiyle birlikte devam etmekteyiz. Bu çalışmaların üzerine her gün bir yenisini daha eklemek için gayret ve çaba içerisindeyiz. Gençlerimiz için aşevinde okul müdürümüzle birlikte ihtiyaç sahibi öğrencileri belirleyip okuldaki öğrencilerimizin öğle arası yemek ihtiyaçlarını karşılayalım istedik. Çokta güzel ve yerinde bir çalışma olduğuna inanıyoruz. Müdür beyin bu konuda haberdar olmuş olması ve duyduğu memnuniyeti de bize kendisi ifade etmişti, buraya gelerek bu ziyaretiyle de bizleri gerçekten onure etti. Onların bu destekleri bize her gün daha da güçlü olma hissini veriyor. Bu hizmetin bize ait olmadığını Ünye’ye ait olduğunu, bizlerin gelip geçici olduğunu ama bu makamla bu hizmetin devam etmesiyle ilgili kurumsal bir yapı oluşturmaya çalışıyoruz. Ünye el ele diyoruz, müdürümüzle bu konuda bizde el ele verdik” diye konuştu.

DVDVDV

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-