eskort samsun

ÜNYENETHABER

ADD ve CHP adayları Kahvaltıda Buluştu…VİDEO HABER

ADD ve CHP adayları Kahvaltıda Buluştu…VİDEO HABER
08 Mart 2015 - 7:00

dfd

Atatürkçü düşünce derneği kadınlar günü nedeni ile üyeleri ile  kahvaltıda bir araya geldi.Toplantıda bir konuşma yapan ADD Başkanı Ali Rıza Ateş kadının toplumdaki yerini ve önemini anlattı.

Ali Rıza ATEŞ ( ADD Başkanı)

Ülkemizdeki kadın katliamları ve cinayetleri yüzde 1400 oranında artmıştır. Yaklaşık 5-6 bin kadın ve insanımızı kaybetmişizdir. Dünyanın hiç bir ülkesinde böyle bir katliam yaşanmamıştır. Bu katliamların sosyolojik, psikolojik, ekonomik sebepleri olmakla birlikte asıl nedeni ise bu  kadına verilen değerin ve kadının toplumda olması gereken yerini kavramak ve anlamak istemeyen ve bugün ülke yönetiminde olan zihniyet fukaraları dır.

Atatürkçü Düşünce Derneği olarak bizler inanıyoruz ve diyoruz ki kadınlarımız bu toplumun vazgeçilmez bir değeri olup hepimizin varlık sebepleridir. Kadınlarımız her ne kadar erkeklere nazaran fiziksel özelliklere göre daha narin yaratılmış olsa da ancak zihinsel becerilere nazaran erkeklerden daha fazla misyona sahiptir. Onların sosyal yaşam içerisindeki yerleri eşit ve adil olmalıdır. Onların hepsi eli öpülesi’dir.

Onların hepsine saygı ve şefkatle bakmak ve onları kollamak biz Atatürkçülerin olmazsa olmazıdır. Ataürk’ün kadına açtığı aydınlık dünyayı karartmaya çalışan, kadına sadece  hizmetkar ve çocuk bakıcısı, cinsel bir obje gibi bakan, kadınla erkek eşit değildir diyen, kadının fıtratı budur deyip kadınlarımızı aşağılayan bugün ki hakim zihniyeti bu ülkede değiştirmedikçe kadın cinayetlerinin önüne geçemezsin. Bu zihniyeti değiştirmek biz Atatürkçülerin görevi olacaktır ve Türkiyeyi aydınlığa çıkaracak Atamıza ve  kadınlarımıza hep birlikte sahip çıkacağız.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-