eskort samsun

ÜNYENETHABER

Kendi Günlerinde Doyasıya Eğlendiler

Kendi Günlerinde Doyasıya Eğlendiler
09 Mart 2015 - 11:17

Akkuş Belediyesi Düzenledi

IMG_0002

Akkuş Belediyesi’nin 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla organize ettiği eğlence programında kadınlar doyasıya eğlendi. Akkuş Öğretmen Evi Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinliğe kadınların ilgisi yoğun oldu.

Etkinliğe Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci başta olmak üzere Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa İsmail Efiloğlu, Ercan Çayıroğlu ve Akkuşlu kadınlar katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşıyla başlayan programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı İsa Demirci, “Öncelikle kadınlarımızın 8 mart kadınlar gününü kutluyorum, göreve geldiğimizden bu güne kadınlarımız için pozitif ayrımcılık yaptık, onların sorunlarına yardımcı olduk. Akkuş’ta bir eksiklik olan ve özellikle mahallelerimizden ilçe merkezimize gelen kadınlarımızı nezih ve rahat bir ortamda misafir etmek için kadınlar lokalini faaliyete geçirdik. Yine iş alanlarında hanımlarında çalışabileceği işlerde hanım kardeşlerimize öncelik veriyoruz, hanımlarımıza yönelik iş istihdamlarımızda devam edecek. Kadına yönelik şiddetin her türlüsüne karşıyız, şiddet gören hanım kardeşlerimiz kaymakamlığımızla birlikte koruma altına alacağız. 8 mart kadınlar gününde bugün olduğu gibi bundan sonraki yıllarda da birlikte olacağız, sadece kadınlar gününde değil kadınlara yönelik, kadınları ilgilendiren her meselede yanınızda olacağız, gününüz kutlu olsun” diye konuştu.

Başkan Demirci’nin konuşmasının ardından Akkuşlu yerel sanatçı Yüksel Mürsel Karayiğit Akkuş yöresine ait türküler seslendirdi.

Karayiğit’in ardından bayanlar günün anlamı ve önemi ile ilgili çeşitli şiirler okudular.

Daha sonra Türkiye’nin ilk tulum sanatçısı Filiz İlkay Balta sahne aldı. Filiz İlkay Balta tulumla seslendirdiği şarkılarla Akkuşlu hanımları coşturdu.

Filiz İlkay Balta’nın ardından bölgemizin sevilen sanatçısı Sevda Gül sahne aldı. Gül seslendirdiği türkülerle Akkuşlu kadınlara unutamayacakları bir gün yaşattı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-