eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

BAL LİGİ ÜNYE 1957 SPOR RÜZGARIYLA BAŞLADI

BAL LİGİ  ÜNYE 1957 SPOR RÜZGARIYLA BAŞLADI
16 Ocak 2018 - 0:00

bal-ligine-katilan-t-a0111ffa54f047e02b0c

Spor Toto Bal Ligi 4.Grupta 2.Devre bugün oynanan maçlarla başladı. Lider Fatsa Belediyespor en yakın takipçilerinden Yeni Amasyaspor ile 2-2 berabere kalıp 2 puan kaybederken, deplasmanda Orduspor karşısında farklı kazanan Ünye 1957 Spor, hem 2. sıraya yerleşti hem de zirve ile arasındaki puan farkını 5’e indirdi.

Zorlu mücadelelerle ev sahipliği yapan 14.Haftada  gözler Fatsa’da Fatsa Belediyespor ile Yeni Amasyaspor arasında oynanacak maça çevrilmişti. Her bakımdan ligin gidişatını değiştirecek maç 2-2 sona ererken her iki takım kazandıkları 1’er puana karşılık 2’şer puan kaybettiler. Fatsa Belediyespor ile Yeni Amasyaspor arasındaki 7 puanlık fark korunurken haftayı Ordu deplasmanında geçiren ve Orduspor karşısında 11 golle 11-0 galip gelen Ünye 1957 Spor, hem zirve yarışında puan farkını 5’e indirdi hem de Yeni Amasyaspor’un 2 puan önünde 2. sıraya yerleşti.

Haftanın kazananı Ünye 1957 Spor olurken, şimdi gözler gelecek hafta Amasya 12 Haziran Stadı’nda oynanacak Yeni Amasyaspor-Ünye 1957 Spor maçına çevrilecek. Bu maç her iki takım açısından çok kritik öneme sahip olacak ve kaybedenin zirve yarışından havlu atmasına neden olabilecek.

4.Grup’ta şampiyonluk yarışından uzaklaşan ancak statü gereği kendi ilinin takımlarıyla ligde kalma mücadelesi veren Samsun takımlarının oynadıkları maçlarda da büyük heyecan yaşandı. Devre arası transferleriyle kadrosunu güçlendiren Atakum Belediyespor, sahasında konuk ettiği Çarşambaspor’u 2-1 mağlup ederek rakibinin 1 puan önünde 5. sıraya yerleşti. Deplasmanda Eti Lisesi Gençlikspor ile karşı karşıya gelen Ladik Belediyespor ise rahat bir futbolla maçı 3-0 kazanmasını bildi ve sıralamada Çarşambaspor’un hemen 1 puan gerisinde 7. sıradaki yerini korudu.

Yine grupta şampiyonluk mücadelesinin uzağında kalan bir diğer takım olan Şarkışla Belediyespor, kendisi gibi Sivas’ı temsil eden Sivas Demirspor ile oynadığı maçta rakibine yarım düzine gol atarak 3 puanı hanesine yazdırdı ve 4. sıradaki yerini korudu.

Giresun temsilcilerinden 1926 Bulancakspor, sezona şampiyonluk iddiası ile başlayan ancak çok erken havlu atan Sinopspor’u deplasmanda 3-1 mağlup ederken 17 puanla 8. sıraya yükseldi. Haftanın son maçında Görelespor ile Turhalspor Salı günü Görele’de karşı karşıya gelecekler.

Haftanın istatistikleri:

Görelespor-Turhalspor maçı dışında tamamlanan 14.Haftada toplam 31 gol kaydedilirken gollerin 11 tanesini ev sahibi takımlar, 20 tanesini ise deplasman takımları kaydetti. Ev sahibi takımların kaydettiği 11 golün toplamını tek başına atan Ünye 1957 Spor, deplasmanda Orduspor’u 11-0 mağlup ederek haftanın ve şu ana kadar sezonun en farklı galibiyetini elde eden takım oldu. Yeşil-beyazlılar bu istatistikle birlikte grubun en çok gol atan takımı olma unvanını da geri almış oldu. Şarkışla Belediyespor, Sivas Demirspor’u kendi sahasında 6-0’lık skorla geçerken haftanın en farklı galibiyetini elde eden ikinci takım oldu. Haftanın berabere biten tek maçı Fatsa Belediyespor-Yeni Amasyaspor maçı oldu.

Fatsa Belediyespor, lider olarak namağlup unvanını korumasını bildi. Yeni Amasyaspor ile 2-2 berabere kalan Fatsa Belediyespor’un 5 maçlık galibiyet serisi de bozulmuş oldu.Fatsa Belediyespor en son 8.Hafta maçında Ünye’de Ünye 1957 Spor ile golsüz berabere kalarak puan kaybı yaşamıştı.

BAL LİGİ 4.GRUP’TA 14.HAFTA TOPLU SONUÇLAR

 

26856046_10212893683890249_1817566357_n

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P