eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

SPORCULAR TEKVANDO KUŞAK SINAVI İÇİN MÜCADELE ETTİ

SPORCULAR TEKVANDO KUŞAK SINAVI İÇİN MÜCADELE ETTİ
18 Ocak 2018 - 11:50

aeras

Reis Gençlik ve Spor Kulübü 2017-2018 Ocak ayı 1’inci dönem renkli kuşak terfi sınavı gerçekleştirdi.

Kulübün spor salonunda gerçekleştirilen müsabakalarda Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu, Reis Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan’ın yanı sıra, veliler ve sporcular yer aldı.

Velilerin önceliğinin akademik başarı olduğuna değinen İlçe Milli Eğitim Müdürü Uysal, “Akademik başarı bir ferdin, bir insanın, bir gencin yetişmesinde de her şey demek değildir” dedi.

Reis Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan:aee

“Tekvando federasyonumuzun faaliyet programında bulunan 2017-2018 Ocak ayı 1’inci dönem renkli kuşak terfi sınavındayız. Sporcularımız kuşak sınavı için buradalar. Sporcularımızın bir kısmı beyazdan, sarıya, bir kısmı sarıdan, yeşile, bir kısmı yeşilden, maviye bir kısmı ise kırmızıdan, kırmızı-siyaha geçecekler. Bir kısmı da kırmızı-siyahtan, siyah kuşak imtihanına girmeye hak kazanacaktır. Bunlar yılda 4 ayda bir 3 kez yapılıyor. Kuşak sınavları bizler için önemlidir, çünkü kırmızı kuşak olana kadar müsabakalara katılım gerçekleşmiyor. Yine hakem olabilmeleri için en az siyah kuşak 1’inci dan, antrenör olabilmeleri için siyah kuşak 2’nci dan olmalılar.”

Kuşak sınavına girecek sporculara başarılar dileyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu: “Sizlere yapmış olduğumuz desteklerin perde arkasında bizleri de destekleyen büyüklerimizin olduğunu size aerabahsetmiştim. Sizlerin her zaman yanınızdayız. Biz her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olan bir ekip halinde sizler için hizmet vermek isteyen büyükleriniziz. Sizlere en başta en büyük desteği veren aileleriniz burada, ailelerinize de sizlerin huzurunda çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sporun Akademik başarı üzerindeki önemine değinen İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal:

“Burada bizim çokta alışık olmadığımız, ama inşallah bundan sonra ayağımızın alışacağı bir spor etkinliğiyle karşı karşıyayız ve burada sizin kuşak sınavınıza katıldık. Tekvando sporu gibi vücuda dayanan, güç ve kuvvete dayanan, birazda akla dayanan, zekaya dayanan, kıvraklığa dayanan bir sporu icra ediyoruz. Bu size bir disiplin katıyor, aynı zamanda o disiplinin getirmiş olduğu bir edep, terbiyeyi de gördüm. Akademik başarı bir ferdin, bir insanın, bir gencin yetişmesinde de her şey demek değildir. Gençlerimiz iyi bir sporcu, iyi bir müzisyen, iyi bir zanaatkâr kabiliyeti hangi yönde ise o yönde biz onları ciddi anlamda destekliyoruz. Bu desteklediğimiz unsurlar aynı zamanda takdir edersiniz ki çocuklarımızın akademik kabiliyetini, kapasitesini de geliştiriyor. İlçe Milli eğitim olarak üzerimize düşen görev ne ise onu da yerine getireceğimizi buradan ifade ediyoruz.

a as ae aasaa aaa aa aaaa FFFSD

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P