eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

FATSA BAŞKANI DEMİR’DEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR

FATSA BAŞKANI DEMİR’DEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR
27 Ocak 2018 - 2:38

FBFBFB

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup 15. Hafta mücadelesinde Fatsa İlçe Stadı’nda oynanan ve ev sahibi takımın 2-0 galip geldiği maçta çıkan olaylarla ilgili olarak AFDK’dan gelen cezalara ve Görelespor Kulüp Başkanı’nın yaptığı açıklamalara atıfta bulunan Fatsa Belediyespor Kulüp Başkanı Ayhan Demir, Verilen Cezaları Anlamış Değiliz” dedi.

  ASIL BİZ SALDIRIYA UĞRADIK

Fatsa Belediyespor’un her zaman kaliteli ve dürüst futbol ortaya koyduğunu söyleyen kulüp Başkanı Ayhan Demir,  açıklamasında; “Görelespor maçında bizimle alakası olmayan ve sahada istenmeyen olaylar meydana geldi. Bizler centilmenlik içinde futbolumuzu sürdürmeye devam ederken rakip takımın yönetimi teknik heyeti ve oyuncuları maç başlamadan önce futbol oynayarak bizi yenemeyeceklerini anlamışlar ki futbol hariç her şeyi oynadılar ama başaramadılar. Verilen cezaları kesinlikle kabul etmiyoruz. Burası futbol kenti ve bizler oynadığımız futbolla kendimizi ligde kanıtladık ve lider olarak yolumuza devam ediyoruz. Oyuncularımıza saldırı yapıldı ve ister istemez karşılık verdiler ama bizimkiler ceza aldılar. Bizler kimlerin kime ne verdiğini iyi biliyoruz. Sahada bileğimizi bükemeyenler saha dışı olaylar ile bize zarar vererek hedefe ulaşacaklarını düşünerek bizi tahrik edip sahanın dışına çekmeye çalışıyorlar ama biz bu oyunlara gelmeyeceğiz. Biz yine futbol sahasında aslanlar gibi mücadele edeceğiz ve Ordumuza Fatsamıza bu sene şampiyonluğu getireceğiz” şeklinde konuştu.

FATSA BELEDİYESPOR’U KİMSEYE YEDİRMEYİZ

Fatsa Belediyespor Kulüp Başkanı Ayhan Demir, Ordu’yu en iyi şekilde temsil eden takım olduklarını ve Fatsa Belediyespor’u kimseye yedirmeyeceklerini ifade etti. Başkan Demir açıklamasında şunları kaydetti:

“Rakip takımın başkanı çıkmış bir açıklama yapmış ve bu açıklaması ile kendilerini tarif etmişlerdir. Bizler ligde hiç bir kulüple sorun yaşamış değiliz, onlar bilerek ve isteyerek burada olay çıkartılar. Cezayı alan biz olduk. Görelespor başkanına hatırlatmak isterim ki onların rakibi biz değiliz, Bulancakspor. Onun için kendi işlerine konsantre olurlar ise belki bölgesel amatör ligde önümüzdeki yıl da oynama şansı bulurlar.Unutmasınlar ki Kimseye Fatsa Belediyespor’u yedirmeyiz. Bizler Orduyuz, Orduyu en iyi şekilde temsil eden takımız. Fatsa taraftarı bu ligin en centilmen taraftarı arasındadır. Biz bu işin peşini bırakmayacağız. Bu işlere çomak sokmaya çalışanlar da kendilerini iyi biliyorlar gerekeni yapacağız. Biz futbolumuzla öndeyiz, tartışmalar bize göre değil” diye konuştu.

USTA’YA AĞIR İTHAMLAR

Bu son gelişmelerin ardından Fatsa’da yaşananları yargıya taşıyan Görelespor Başkanı Osman Usta’ya ağır ithamlarda bulunulmasının ardından,   YAPILANLAR KİMSENİN YANINA KAR KALMAYACAK diyen Başkan Usta  nasıl bir cevap verecek bekleyip göreceğiz.

FFFSD

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P