eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan “Cami ve Mescitleri Temizletiyor”…VİDEO HABER

Başkan “Cami ve Mescitleri Temizletiyor”…VİDEO HABER
11 Mart 2015 - 20:43

Ünye Belediyesi kurduğu 7 kişilik ekibi ile Ünye’deki camilerin temizlik ve çevre düzenleme işlerini, yapıyor.

BLD_0781

Ünye Belediyesi ve Ünye Müftülüğü iş birliği ile yürütülen çalışmada günlük 4 caminin temizlik ve çevre düzenleme işleri yapılıyor.

Bu kapsamda Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Liseler Mahallesinde bulunan Cerrahoğlu camiindeki temizlik işlerini yerinde inceleyerek, camiyi ziyaret etti.

Düzenlenen ziyaret ’de Bugüne kadar böyle bir adım atılamamıştı. Ancak çok şükür Belediye Başkanımızın öncülüğünde böyle bir uygulamaya başlanmış olduğunu söyleyen Ünye Cerrahoğlu Camii İmamı Veysel Kılıçarslan sözlerine şu şekilde devam etti. ‘’Camilerimizin temizlik işlerinin, Belediye çalışanları tarafından hassasiyetle yapılması gerçekten gurur verici ir olay, bu konuda öncülük eden Ünye Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“Temizlik imandan gelir” hadisinin altını çizen Ünye Belediye, Başkanı Ahmet Çamyar; “Camiler, mescitler bizim ibadet yerlerimizdir, bu ibadet yerlerimizin çevre düzenlemesinden, lavaboların, mihrabın, minberin temizlenmesi bir ihtiyaçtır. Buralardaki imam ve müezzin arkadaşlarımız hiç şüphesiz ki temizliğin yapılması noktasında gayret sarf ediyorlar. Ancak avizeye çıkarak temizlik yapılması, çevre düzenlemeleri ve lavabo temizlikleri oldukça zahmetli ve zaman isteyen yerler. Bu anlamda biz Ünye Müftülüğümüzle birlikte geliştirdiğimiz proje ile 7 kişilik bir ekip oluşturarak, günlük 4 camimizin temizliğini bitirmiş oluyoruz. Yaklaşık 1 haftadır Ünye’deki camilerimizde ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyorlar bu çalışmamanız vatandaşlardan da olumlu tepkiler alıyor. İnşallah hundan sonrasında da bu ve buna benzer çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-