eskort samsun

ÜNYENETHABER

BU DUYARSIZLIK DOĞA KOLEJİNE YAKIŞMADI

BU DUYARSIZLIK DOĞA KOLEJİNE YAKIŞMADI
13 Şubat 2018 - 14:13

GRFYT

Türk Silahlı Kuvvetleri Afrin’de savaşıyor ve önceki gün toplamda 12 şehit haberi var.Aynı gün vatan kan ağlıyor ÜNYE DOĞA Koleji ise göbek atıyor.Boşuna dememişler ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR diye…

Çocuklarımızı kimlere emanet ediyoruz ?

Ve bu duyarsız zihniyeti KINIYORUZ

Hafta sonu Rize’nin Ayder Yaylasında, Doğa Koleji ikinci dönem motivasyon etkinliğinde yürek sızlatan görüntüler yaşandı. Zeytin Dalı Harekatı’nın devam ettiği ve şehit haberlerinin geldiği bir dönemde ülkede yeni bir ‘istiklâl mücadelesi’nden söz edilirken,bir özel okul eğitimcileri eğlence yapıyor ve görüntülerde pek de güzel eğlendikleri görülüyor.

Milletin acısına acı katacaklarına ,ortak olarak hafifletmek varken bu görüntüleR yürekleri dağladı.Gönül isterdi ki kurum olarak  oraya harcayacakları zamanı da ,parayı da askerlerimize faydalı bir etkinlikte harcasalardı,topluma örnek olsalardı.

DOĞA AİLESİNE YAKIŞMADI

Unutulmamalıdır ki,Öğretmen ,öğrenmeye rehberlik eden kişidir. Bir öğretmen öğrencilerini yetiştirirken sadece ders saatlerinde değil ,her fırsatta onu yetiştirmek için çaba harcayandır. Sadece akademik  konularda değil, toplumsal ve ahlaki konularda da öğrencilerine örnek olup onlara iyi bir klavuz olandır.

Bu bilinçle çocuklarımızı teslim ettiğimiz eğitim kurumlarından ve  öğretmenlerimizden milli konularda daha hassas olmalarını beklemekten daha doğalı ne olabilir ki ?

Ama gelin görün ki , vatana ,millete sahip çıksınlar,ananelerini ,kültürlerini yaşatsınlar ,ahlaklı,hem ruhen hemde bedenen zinde, milli duyguları yüksek,fikri hür ,irfanı hür , ulusunu ileriye taşıyacak evlatlar yetiştirmek için TONLARCA PARA vererek özel okullara yolladığımız çocuklarımıza örnek olacak kişilerin hareketleri maalesef yüreklerimizi burktu.

TOPLUMA KÖTÜ ÖRNEK OLDULAR

Öyle ki,ülke en hassas dönemlerden geçmesine rağmen düzenlenen etkinlikte öğretmenler ve yakınları halaylar çekerek,horon teperek ,tulumlar eşliğinde oynayarak ,2 gün boyunca gece gündüz demeden göbek atarak doyasıya eğlendiler.

Hemde nasıl eğlenme , memleket zor durumda  ,tüm yurtta bütün etkinlikler iptal edilmiş ,vatan evlatları için milyonlar göz yaşı döküyor ama onlar sahnede kurtlarını döküyorlar.

Çok Yazık,

Ulu Önder ATATÜRK ”Öğretmenler!… Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Yeni nesli bu nitelik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir” derken acaba bugünler aklına gelmiş midir?

 Lütfen,
kendinize çeki düzen verin.Bu millet size en değerli varlıklarını,çocuklarını teslim etti. Sirkelenin ve aslınıza ATATÜRK’ün bahsettiği öğretmen kimliğinize dönün ki bu millet ilelebet bir daha İSTİKLAL MARŞI yazmasın…
TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLERKEN ,MEHMETÇİĞİMİZİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN …
Doğa koleji eğlencesinden sadece bir kaç resmi sizlerle paylaşıyoruz.
 FGRTT

.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-