eskort samsun

ÜNYENETHABER

DOĞA KOLEJİNE TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

DOĞA KOLEJİNE TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
14 Şubat 2018 - 3:34

DVDREGERGER

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin düzenlemiş olduğu Zeytindalı operasyonu devam ederken Türk Milleti  aynı duygu ve düşünceleri paylaşmaya devam ediyor. Birçok Devlet kurumunda programlar ve etkinlikler iptal edilirken, vatandaşlar da   bu uygulamaya uyarak Afrin’de savaşan askerlerine destek veriyor.

Vatandaşlar bu zor günlerde dayanışmanın en güzel örneklerini vermeye devam ediyor.Bu süreçte eğlence mekanları boş ,bazı işletmeler ise müzik ve eğlence programlarını iptal ettiler.FGRTT

Fakat buna rağmen Türkiye’de hiçbir kötü durum  yokmuş gibi hareket eden kişi ve kurumlar da yok değil.Onlara da vatandaşlardan tepkiler yağmaya devam ediyor.

Dün gazetemizde yayınlanan ”Doğa Koleji’nde yakıştıramadık” haberine toplumun her kesiminden tepkiler geldi..Sosyal paylaşım ağları üzerinden yapılan eleştirilerde vatandaşlar tepkilerini dile getirdiler.

Okuyucular tarafından yapılan paylaşımların bazılarını aynen yayınlıyoruz

İrfan Dural ;Bunlarda bu vatana okuyupta bu vatanın ekmeğini yiyip bu vatanın evladı olacaklar eyvah eyvah yazık askerimiz şehit olurken siz çalıp oynamaya devam edin siz nede olsa DOĞA okullaŕısınız aynen öyle devam edin……..

Yasar Yıldız; Ülke yasta ve savaşta kimin umurunda. Şehitlere bile haciz geliyor. Bu gibi etkinlikleri yaparken lütfen duyarlı olalım. Ön tekerlek nereye giderse,arka tekerlek onu takip eder. Bu öğrencilerin anne ve babaları UYUYORMUUU?????

Ahmet Tc Ahmet Yildiran; Çok haklısın niye tvlerde yarışma programlari devam ediyor o rada o gençlerimiz şehit olur iken acun tam gaz yayına devam işte Türkiyede savaşa askere verilen değer saygı budur balık baştan kokmuş yazıklar olsun şehidine böyle deger veren milletiz yapılanlar ortada göstermelik hareketler bunlar insanlara inandirıcı gelmiyor ozaman.

Cengizhan Hüseyin Özyurt; yazıklar olsun doğa kolejı sahıplerıne yönetiçilerine evlatlarınızı terör örgütü üyesi doğa kolejıne göndermeye devam edin sonra kadir inanır gibi olsunlar

Mahmut Cm ;Terörle Mücadele sadece Asker ve Polisin korucunun görevimi HAYIR milletçe bilinçlenmeli milli birlik ve beraberlik için çalışmalıyız yemeklere boş lakırtılı sohbetlere ayıracak zaman yok herkes işini iyi yapmalı ama herkes birini bine katmalı yedi düvel bir olmuş ülkeme savaş açmış durumda ülke giderse o çok sevdiğiniz koltuklarınız, itibarınız, namusunuz şerefinizde gider. Son pişmanlık fayda vermez dökülen su kabını doldurmaz. UYANIN ARTIK..

AŞAĞIDAKİ GİBİ HASSAS DAVRANAN İŞLETMELERİ TEBRİK EDİYORUZ.

27750473_2038044973137554_7742599192410950007_n

ddddvd1

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-