eskort samsun

ÜNYENETHABER

NİKSAR CADDESİ HALEN AYNI…VİDEO HABER

NİKSAR CADDESİ HALEN AYNI…VİDEO HABER
27 Mart 2015 - 2:11

Niksar Caddesi esnafı ve sürücüler yetkilere sesleniyor.

DDC

 

Daha önceden yapmış olduğumuz haberde vatandaşların şikayetlerini dile getirmiştik.Ve vatandaşların Niksar caddesindeki sorununa kayıtsız kalmayan Büyükşehir belediye geçici olarak yolu tamir etmişti.Fakat bu yolda esnafların ve vatandaşların sorunları halen devam ediyor ve yetkililerden bu konu hakkında kesin çözüm bekliyorlar.

Ordu/Ünye ilçesini Çevre Yoluna bağlayan Niksar Caddesi yolu, esnaflara ve sürücülere yetersiz hale geldi. Yapmış olduğumuz röportajlarda Cadde esnaflarından Kancanlar Oto Lastik işletmecisi Ali KANCAN, Aydın Unlu Mamülleri işletmecisi Aykut AY ve araç sürücüleri şikayetlerini dile getirdi.

Esnafların ve araç sürücülerinin ortak şikayeti; Köstebek yuvasına dönen asfalt ve bu caddenin sulanma sorunu.

Cadde esnafı Ali KANCAN; ”Ordunun Büyük Şehir olmasıyla birlikte artık eskisi kadar bu cadde sulanmıyor. Daha DIK REKLAMönceden İtfaiyeyi veya Belediyeyi aradığımız taktirde ekipler gelip sulama işlemini gerçekleştiriyordu. Şuan ise bu birimleri aradığımızda bizleri Büyük Şehir Belediyesine yönlendiriyorlar ve oradan da sıraya alınıyoruz. Fakat nedense bu sıra bize hiç gelmiyor. Seçimlerden şu zamana kadar neredeyse 1 yıllık bir zaman geçti fakat ben esnaf olarak bir kere dahi bu caddenin sulandığını görmedim.” dedi. Yolların durumu konusundaki şikayetini de dile getiren KANCAN; ”Ünye’nin en en yoğun kullanılan caddesi olan Niksar Caddesi artık asfalt olmaktan çıkıp stabilize yol haline geldi. Araçlarımızı bu yola sokmaktan korkar olduk. Yetkililerin bir an önce gereğini yapmasını istiyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Cadde esnafı Aykut AY ise bu caddenin asfaltı konusunda; ”Çevre yolu yapılmasından dolayı Niksar Caddemiz Ünye’mizin bel kemiği haline geldi. Çoğu araçlar sıklıkla bu yolu kullanmak durumunda kalıyor. Bende sürekli araçla servis halinde olduğum için bu yolu kullanmak zorundayım. Köstebek yuvasına dönen asfalt, araçlarımıza ciddi hasarlar vermektedir.” dedi.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-