eskort samsun

ÜNYENETHABER

GELİNLİKTE BEYAZ RENK TABUSU KIRILIYOR…

GELİNLİKTE BEYAZ RENK TABUSU KIRILIYOR…
23 Mart 2015 - 10:02

Bahar aylarının gelmesiyle beraber düğün sezonu açıldı

564

Bahar aylarının gelmesiyle beraber düğün sezonu açıldı. Alyans, beyaz eşya, mobilya, nikah merasimi, düğün telaşında bir yana düğünlerin vazgeçilmez unsuru ve her genç kızın rüyası gelinlik sektöründe 2015 modası sizler için araştırdık.

Sektördeki engin tecrübesi ve yenilikçi anlayışı ile Ünye’de gelin adaylarına hizmet veren ELİF MODA EVİ işletmecisi Elif MAZLUM tasarladığı sade tasarımlar ile dikkat çekiyor. Tasarladığı gelinliklerde sadelikten ve şıklıktan ödün vermeyen tavrı, gelinliklere taşlar ve kristaller ile estetik dokunuşları, aksesuar seçimindeki ustalığı ve deneyimlerini en son ,

trendlere yansıtmadaki başarısı Elif MAZLUM’u Ünye’de aranan tasarımcılardan biri yapıyor.

 

Elif hanımla yapmış olduğumuz röportajda;

”Eskiden gelinlik deyince Türk hanımlarının aklına daha çok kabarık modeller gelirdi. Bence bu imaj yavaş yavaş kırılıyor. Düğünde daha rahat edebilecekleri, düzgün fiziklerini ortaya çıkaracak dar kesimli modeller artık daha reveçta olacak. Bizim kızlarımız da artık dünya modasını yakından takip ediyorlar. Adını kabul ettirmiş ünlü tasarımcıların modellerini diktirmek isteyen gelin adayları var. Ellerinde fotoğraflarla gelip o modelleri diktirmek isteyenlerle karşılaşıyoruz.” dedi.

Bu senenin gelinlik trendi konusunda ise;

Gelinlerimiz artık straplez gelinliklerden sıkıldı. Bu modelin yerine kol bandı, askı gibi detayları olan gelinlikler almak istiyorlar. Dolayısıyla farklı kol ve yaka çalışmaları göreceğiz. Farklı detaylar ile öne çıkmak isteyecekler. Ayrıca dekolteli modeller ile de sık sık karşılaşacağımızı tahmin ettiğini söyledi. Ayrıca gelinlerimizin, gelinlik üzerinde dantelin eskimeyen büyüsünden de vazgeçemediklerini belirtti.

Gelinlik rengi tercihine de değinen Elif hanım;

Artık gelinliklerde beyaz renk tabusu yavaş yavaş kırılmaya başlandı. Çünkü, ten rengi açık olan bir bayana inci beyazı bir gelinlik dikerseniz, onu iyice solgun gösterir. Tasarladığımız ve diktiğimiz ürünün gelinlerimizin üzerinde güzel durması bizi de fazlasıyla memnun ediyor. Ayrıca, daha yumuşak ve kırık tonlardaki gelinliğin modelini, dantelini daha belirgin hale getirebiliyoruz. Açık renklerde modeller ve danteller çok belirgin olmadığını söyledi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-