eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

“Kadın Futbolunu Ünye’ye Sevdirdik”

“Kadın Futbolunu Ünye’ye Sevdirdik”
27 Şubat 2018 - 13:00

a

Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı’nın Ünye Şehir Stadı’nda 6-2 galip geldiği Erbaa Gençlikspor maçının yankıları devam ederken takımın teknik sorumlusu Muhammet Kışla, alınan galibiyeti değerlendirdiği konuşmasında “Ünye’nin ilk kadın futbol takımı olmaktan ve futbolcularımızla tarihe geçmiş olmaktan dolayı mutluyuz, gururluyuz. Kadın futbolunu Ünye’ye sevdirdik diye düşünüyorum.” açıklamasında bulundu.

 

Maçın hemen ardından galibiyeti değerlendiren teknik sorumlu Muhammet Kışla, alınan farklı galibiyeti tüm Ünyelilere armağan ettiğini, ilk kez arkalarında hatırı sayılır bir taraftar topluluğunu stada çekmiş olmaktan ziyadesiyle mutlu olduklarını söylerken, “Zor ve meşakkatli bir süreci bugünlere getirdik. Başta birçok olumsuzluk yakamızı bırakmadı. Ama, mücadelemizden ve azmimizden ödün vermedik. Kolay gelmedik buralara, çok önemli ve anlatılası bir hikayemiz var. Ünye’nin ilk kadın futbol takımı olmaktan ve futbolcularımızla tarihe geçmiş olmaktan dolayı mutluyuz, gururluyuz. Kadın futbolunu Ünye’ye sevdirdik diye düşünüyorum. Bugün çok güzel mücadele ettik, geçen hafta nasıl kazandıysak bu maçı da kazanacağımızı biliyorduk. Sahadaki başarımızı çok önemsemiyorum, onun öncesinde bu yapıyı oluşturmukla bir başarı hikayesi yazdık. Bize destek verenler oldu, söz verip destek vermeyenler de. Olsun, biz ne yaptığımızın farkındayız. Yolumuza devam ediyoruz. Bu hikaye bitmedi, devam edecek. Önümüzde artık 3 tane zorlu maç kaldı. Rakiplerimizin üçü de ligin en tecrübeli ekipleri ve hepsi de zirve mücadelesi veriyorlar. Ne olursa olsun bize yakışan şekilde çıkıp mücadelemizi vereceğiz” dedi.

Kırmızı kartlar canımızı yakmaya devam ediyor

Maç sonunda iki tane oyuncusunun kırmızı kart görmesine de değinen teknik sorumlu Muhammet Kışla açıklamasında, “İsterdim ki farklı kazandığımız maçı sahada 11 kişi ile tamamlayalım ama maalesef bunu başaramadık. Agresif bir takım değiliz, sahada gerginlik çıkarmadan oynuyoruz. Centilmence mücadele ediyoruz. Hani derler ya “fol yok yumurta yok” birden hakem kardeşlerimiz devreye giriyorlar. Ne olmuş, sertlik olmuş. Yahu az bir durun iyi düşünün. 6-0 öndeyken benim oyuncum neden gerginlik yapsın, rakibine tekme atsın. İmkansız bu. Benim iki metre önümde iki oyuncum aynı topa hamle yapıyor, Büşra topu kendi takım arkadaşı Tuğçe’den ve rakibinden kurtarırken Tuğçe’nin ayağı takım arkadaşına çarpıyor. Rakiple temas kesinlikle yok. Bunları söylerken hakemlerimizin maç boyunca gösterdikleri iyi yönetimi de görmezden gelmeyeceğim. Lakin iki metre önümde yaşanan bu hadiseyi hakemin kaçırmış olmasını da yadırgadım doğrusu. Gülnaz’ın gördüğü kartta oyuncu hakem diyaloğu var, haklı bir karar olabilir, onu bilmiyorum. Ancak Tuğçe’nin pozisyonunda apaçık bir hata var. Yapmayın kardeşim, önce bu maçın bir kadınlar ligi maçı olduğunu, buna benzer kontrolsüz hareketlerin sıkça yaşandığına şahit olacaksınız. Oynanmış bir maçta konumuz elbette hakemler olmasın, olmamalı. Oyunu, oyuncuyu ve mücadeleyi konuşalım ama hakemlerimiz maalesef konuşulacak asıl konuların önüne geçiyorlarsa yapacak bir şey yok!”

grgrgrgrg

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P