eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

BAŞKAN ARSLAN GÜVEN TAZELEDİ

BAŞKAN ARSLAN GÜVEN TAZELEDİ
28 Şubat 2018 - 1:56

FFBFBFBF

Reis Gençlik spor kulübünün 5.Olağan Genel kurulu 27-2-2018 tarihinde kulüp Ana binasında gerçekleşti.

Yönetim kurulu Başkanlığına Cavit Arslan tekrar seçilerek güven tazeledi. Cavit Arslan başkanlığında  yeni yönetim kurulunda şu isimler bulunuyor.

Hüseyin Kalkan-Ahmet Şenol Şahin-Yılmaz Güler-Cihan Çakır –Seyfi Baş-Nihat Yeşilyurt ‘tan oluşan yönetim kurulunda  görev dağılımı da yapıldı.

Hüseyin Kalkan taekwondo’dan sorumlu başkan yardımcısı, Ahmet Şenol Şahin kickboks’dan sorumlu başkan yardımcısı, Yılmaz Güler muhasip genel sekreter, Cihan Çakır basın ve medya sorumlusu oldu.

Katılım çokluğu ile yapılan  olağan genel kurulda yönetimden 3 isim ayrıldı.

Reis Gençlik Spor Kulübü Başkanı Cavit Aslan bugün kulüp ana binasında gerçekleşen genel kurul sonrası yaptığı açıklamada,’’ bugün burada 5. olağan genel kurulumuzu gerçekleştirdik .Katılım çokluğu ile gerçekleştirdiğimiz kurulda yeni yönetimimizi oluşturduk. Yeni yönetimimize üç arkadaşımız katıldı ve üç arkadaşımız ise ayrıldı. Yönetimden ayrılan arkadaşlarımıza kulübümüze bugüne kadar verdikleri katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Aramıza yeni katılan arkadaşlara da hoş geldiniz diyorum . Ünye,Ordu ve Türk sporuna yıllardır bir çok branşta sporcu ve spor adamı yetiştiren köklü bir kulüp olarak yeni yönetimi ile beraber daha çok çalışarak başarılarımızı devam ettirmeyi hedefliyoruz .Genel kurulumuza katılan herkese teşekkür ediyor ,hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi

grgrgrgrg

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P