eskort samsun

ÜNYENETHABER

Hocalı Katliamı Konulu Sergiye Katıldı

Hocalı Katliamı Konulu Sergiye Katıldı
14 Mart 2015 - 18:31
Vali Irfan BALKANLIOĞLU, 26 Şubat 1992 tarihinde Azerbaycan’ın Karabağ bölgesinde bulunan Hocalı’da yaşanan katliamın 23. yıldönümü dolayısıyla açılan sergiye katıldı.
IMG_4370
Migros AVM’de açılan sergiye, Vali İrfan BALKANLIOĞLU, ODÜ Rektörü Prof.Dr.TARIK YARILGAÇ, İl Emniyet Müdürü Caner TAYFUR ve çok sayıda davetli katıldı.

Sergi ile ilgili bilgi veren Uluslararası Asılsız Ermeni İddiaları İle Mücadele Derneği Karadeniz Bölge Temsilcisi Uslan VEZİROĞLU, kardeşlerimizi unutmamak, Ermenilerin yaptıklarını bugünkü gençlerimize ve gelecek nesillerimize göstermek amacıyla ulusal ajansLar tarafından çekilen fotoğraf sergimizi onurlandırdınız” diyerek, teşekkürlerini sundu.

Vali İrfan BALKANLIOĞLU, Hocalı katliamı konulu sergi açılışında yaptığı konuşmada, “Ermenilerin dünya çapında ‘Türkler bize soykırım uyguladı’ şeklinde yanlış önerileri var. Dünya’nın birçok milletleri de Türklere düşmanlıklarından soykırımlarını parlementolarında araştırılmadan tarihe bırakılması gereken hususu, tarihi arşivleri gelin birlİkte inceleyelim önerisine rağmen sürekli gündemde tutuyorlar ve kaçıyorlar” diye konuştu.
Vali BALKANLIOĞLU, ”Bu acıları sık sık gündeme getirmek, kaşımak doğru değil, ama unutmamak ve görmek lazım. Allah bu tür acıları hiç bir millete bir daha yaşatmasın” diyerek, sergide emeği geçen herkesi tebrik etti.

Hocalı katliamında yaşanan olayları fotoğraflarla anlatan sergi, davetliler tarafındanda gezildi. Sergide, Ermeniler tarafından yapılan Hocalı katliamına dikkat çekildi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-