eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Eren Eleştirilere Cevap Verdi

Eren  Eleştirilere Cevap Verdi
03 Mart 2018 - 3:01

1310201702ern

Ünye 1957 Spor Kulübü Basın Sözcüsü Erhan Eren, 1957 Spor’un motivasyon kaynaklı performans düşüklüğü konusuna değinerek 1957 Spor’u ve yönetimini eleştirenleri ve bazı söylemler içinde olanları sert bir dille eleştirdi.

Ünye Spor ile ilgili söylemler içinde olanların” Hangi amaçlarla neleri yapmaya çalıştıklarını anlıyorum” ifadesini kullanan Erhan Eren, “Ünyespor yeniden hesabı kitabı bilinmeyen, anlık başarılarla sevinen günlerine dönmeyecek. Bu bağlamda o arkadaşlarımız enerjilerini boşa tüketmesinler” dedi.

Erhan Eren açıklamasında ayrıca, O adamların kimler olduğunu, hangi karakterde, kişilikte olduklarını herkes biliyor. ameli belli, dün ne yaptığı belli bir takım adamlar kenarda konuşmaya devam edebilirler.

Ligin 20. Haftasında oynana Turhalspor karşılaşmasına değinen 1957 Spor basın sözcüsü Erhan Eren, “Ligin 20. Haftasında kendi saha ve seyircimiz önünde ligin ilk yarısında deplasmanda 1-0 mağlup ettiğimiz Turhal spora 1-0 mağlup olduk. Maçın başından sonuna kadar baskılı oynayan, oyunun kontrolünü elinde tutan rakibe pozisyon vermeyen, rakip yarı sahada oynayan bizdik. Ama gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Normalde skor açık farkla lehimize olması gereken bir müsabakada karşılaşmanın sonunda 90+5. Dakikada penaltıdan yediğimiz bir golle mağlup olduk” dedi.

Performans Düşüklüğü Bize yakışması

Ligin 2. Devresinde motivasyon eksikliğinden meydana gelen performans düşüklüğünün 1957 Spor’a yakışmadığını ifade eden Erhan Eren, “Takımda ligin 2. Yarısının 2. Müsabakası ile başlayan bir düşüş yaşandı. Bu da motivasyon kaybı ile alakalı bir durum. Bu süreç bize yakışmadı. Bizim buradan edindiğimiz tecrübelerde var. Ünyeli sporseverler müsterih olsunlar tecrübelerden faydalanıyoruz ve bunların üzerine koyarak hedefimiz olan yere gideceğiz. Biz kısa vade üzerinden anlık yaşayan insanlar değiliz. İşlerini iyi yapmaya çalışan insanlar anlık üzüntü ve anlık sevinçlerle hareket edemiz” dedi.

Ünye 1957 Spor Tecrübeler Edindi

Ünye 1957 Spor’un iyi bir sezon geçirdiğini ifade eden Erhan Eren bu sezon bazı tecrübeleri de edindiklerini belirterek, “Bu sene 1957 Spor anlamında verimli de geçmiştir ve BAL ligi 4. Gurupta ikinci durumdadır. Halen şampiyonluk şansı devam etmektedir. Ama belli realiteler de var. Bu bağlamda biz ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız” dedi.

Spor her şeyden önce sevgi, dostluk ve kardeşliktir

4 Mart Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Ünye 1957 Spor-Fatsa Belediyespr karşılaşmasına değinen Erhan Eren, “Fatsa Belediyespor ile karşılaşma önce Ünye’de bir araya gelerek dostluk yemeği yiyeceğiz.  İlk yarıda 0-0   berabere kaldığımız bir müsabakanın rövanşında onların konuğu olacağız. Spor her şeyden önce sevgi, dostluk ve kardeşliktir. Biz Fatsa ile akrabayız, ticari ilişkilerimiz, siyasi ve toplumsal ilişkilerimiz var” dedi.

O adamların kimler olduğunu, hangi karakterde, kişilikte olduklarını herkes biliyor

Ünye 1957 Spor ile ilgili bazı söylemler içinde olanları eleştiren Erhan Eren, “1957 Spor belki bu sezon şampiyon olamayacak. Ama Ünye’nin yeniden tribün kültürünün oluşması bizi memnun ediyor. Artık pazar günler bugün günlerden Ünye 1957 Spor diyen bir halk var. Bu az bir şey değil. Bunla yetinmeyi bilmeyen bir takım arkadaşlar konuşuyorlar. Onarın neyle yetindiğini biliyoruz. 1957 Spor bazı kişilerin şahsi münazaralarla geliştirdikleri söylemler üzerinden devam etmeyecek. O adamların kimler olduğunu, hangi karakterde, kişilikte olduklarını herkes biliyor” dedi.

Ünye Spor ile ilgili söylemler içinde olanların” Hangi amaçlarla neleri yapmaya çalıştıklarını anlıyorum” ifadesini kullanan Erhan Eren, “BAL liginde uzun yıllar mücadele eden takımları dikkate aldığımızda bu ilk yılımızdı ve iyi bir sezon geçirdik, şuan ikinci sıradayız. Bundan başkada neticeler çıkarmak isteyen insanları anlayabiliyorum. Hangi amaçlarla neleri yapmaya çalıştıklarını anlıyorum. Ama onların söylediği gibi değil, onların söylediği gibi olmayacak. Onların söylemlerinin devri bitti. Ünyespor yeniden hesabı kitabı bilinmeyen, anlık başarılarla sevinen günlerine dönmeyecek. Bu bağlamda o arkadaşlarımız enerjilerini boşa tüketmesinler” dedi.

Ameli belli, dün ne yaptığı belli bir takım adamlar kenarda konuşmaya devam edebilirler.

Erhan Eren açıklamasında şunları kaydetti, “Bu yönetime katkı sunmak isteyen samimi arkadaşlarımız varsa buyursunlar gelsinler, yönetimde yer alsınlar. Bu takımda oynayabilecek düzeyde futbol bilgi ve yeteneğine sahip olan arkadaşlarımız varsa bu kulübün kapısı herkese açıktır. Buyursunlar gelsinler top oynasınlar. Başkaca katkı sunacağını iddia eden arkadaşlarımız varsa buyursunlar gelsinler. Ama ameli belli, dün ne yaptığı belli bir takım adamlar kenarda konuşmaya devam edebilirler. Onları dikkate almıyoruz, almayacağız. Onlar ömürlerini bu şekilde tüketecekler. Biz sadece işimize ve yolumuza bakacağız.”

Ünye’de futbol heyecanı yeniden ateşlendi

Ünye 1957 Spor iyi bir sene olmuştur. Ünye’de futbol heyecanı yeniden ateşlenmiştir. Başarılı da bir sezondur.   Biz yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızdan, teknik heyetimizden, futbolcu kardeşlerimizden, samimi taraftarlarımızdan memnunuz. Arkamızda Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar’ın varlığını her an hissettik ve hissediyoruz. Ona karşı mahcubiyetimiz var. Keşke böyle olmasaydı,bu süreç böyle devam etmeseydi. Ama ödül kürsüsü kurulduğunda basamakları var. Bir olimpiyatta olimpiyat şampiyonu var ama olimpiyat ikincisi, üçüncüsü de var. Kim diyebilir ki ikinci olan başarısızdır. Biz bu sezon ki tecrübelerimizden gereken dersleri aldık. Önümüzdeki sezon ona göre bir yapılanma yapılacaktır. 1957 Spor şampiyon olacak ve üst liglere çıkacaktır” dedi.

grgrgrgrg

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P