eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünyeli Bayan Futbol Takımı Bir İlki Yaşayacak

Ünyeli Bayan Futbol Takımı Bir İlki Yaşayacak
04 Mart 2018 - 3:45

2602201802mm

Önce Fatsa deplasmanında Dumlupınarspor’u ve ardından da Ünye Şehir Stadı’nda Erbaa Gençlikspor’u farklı mağlup eden ve oynadığı futbolla bir anda gündeme oturan Ünye’nin kadın futbol takımı Ünye Gücü FK, deplasmanda lider G.H.Yılmaz Spor Lisesi karşı karşıya gelecek. Pazar akşam saat 18.30’da oynanacak maçta kızlar ilk kez gece maçında rakipleriyle karşı karşıya gelecekler.

 

Geçtiğimiz Cumartesi günü Erbaa Gençlikspor’u 6-2 mağlup ederek dikkatleri çeken Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı TFF Kadınlar 3.Lig 12.Hafta mücadelesinde deplasmanda lider G.H.Yılmaz Spor Lisesi ile karşı karşıya gelecek. Canik Suni Çim Sahada saat 18.30’da başlayacak maçı Samsun Bölgesi hakemlerinden Alper Yıldırım, Çetin Korkmaz ve Oğuzhan Çetir hakem üçlüsü yönetecek. Zorlu karşılaşmada ilk kez bir gece maçına çıkacak olan Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımında geçtiğimiz hafta Erbaa Gençlikspor maçında kırmızı kart gören sol kanat oyuncusu Tuğçe Bulat ile stoper-ön libero oyuncusu Gülnaz Ok cezalı oldukları için bu maçta forma giyemeyecekler. G.H.Yılmaz Spor Lisesi takımında ise Ufuk Keleş Gençlikspor maçında kırmızı kart gören Birsen Yavaş takımındaki yerini alamayacak.

Kadrosunda iki önemli oyuncusundan yoksun sahaya çıkacak olan Ünye Gücü FK Kadın Futbol takımı son çalışmasını Ünye Şehir Stadı’nda ter antrenmanı yaparak tamamladı. Teknik Sorumlu Muhammet Kışla, zor bir 90 dakikaya çıkacaklarını ve rakiplerinin gücüne saygı duyduklarını, bu maçta kendilerine yakışan futbolu ortaya koymak için mücadele edeceklerini söyledi. Erbaa maçında iki gol atan ve hakemin haksız kararı ile oyundan atılan Tuğçe Bulat ve ön liberoda iyi işler yapan Gülnaz Ok’un maçta forma giyemeyecek olmalarının kendilerini olumsuz etkileyeceğini ifade eden teknik sorumlu Muhammet Kışla, ilk kez gece maçına çıkacak olmalarının da bir dezavantaj olduğunu sözlerine ekledi. Kışla açıklamasında; “Her şeye rağmen Samsun deplasmanında öncelikle iyi futbol ortaya koyarak istediğimiz sonucu almak için mücadele edeceğiz. Zor bir 90 dakika olacak. Rakibimiz lider ve çok güçlü. İyi oyunculara sahipler. Ancak biz de son haftalarda belirli bir oyun kurgusunu sahaya yansıtmaya başladık. Artık belirli bir oyun sistemimiz var ve bu sistemi tam olarak sahaya yansıtabilirsek istediğimiz sonuçla sahadan çıkabiliriz. Gülnaz ile Tuğçe’nin eksikliğini hissedeceğiz. Ancak, onların yerine oynayacak oyuncularımız da inşallah en az onlar kadar mücadele edeceklerdir. İyi bir maç izletelim, futbol oynayalım. Dostça ve centilmence bir maç olsun inşallah.” şeklinde konuştu.

grgrgrgrg

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P