eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Bal Ligi 4.Grup’ta Son Derbi Fatsa’da…

Bal Ligi 4.Grup’ta Son Derbi Fatsa’da…
04 Mart 2018 - 3:46

0303201802derb

Bal Ligi 4.Grup’ta sezon başından beri şampiyonluk mücadelesi veren iki takımdan Fatsa Belediyespor ile Ünye 1957 Spor sezonun son derbisinde Fatsa İlçe Stadı’nda karşı karşıya geliyorlar. Namağlup ve 14 puan farkla zirvede tek başına son haftalara giren Fatsa Belediyespor en yakın takipçisi Ünye 1957 Spor, ligin ilk yarısında Ünye’de oynanan ve 0-0 sona eren maçın rövanşında karşı karşıya gelecekler.

 

2017-2018 sezonunun liglerdeki tek namağlup takımı olma özelliğini koruyan Fatsa Belediyespor, kendi taraftarının önünde Ünye 1957 Spor karşısında öncelikle yenilgisizlik unvanını korumak için sahaya çıkacak. 14 puan farkla zirvede bulunmanın rahatlığı ile sahaya çıkacak sarı-lacivertliler derbi mücadelesini kazanırsa kalan 5 haftaya girerken grup şampiyonluğunu resmen ilan edecek. 38 puanla ikinci sırada yer alan Ünye 1957 Spor ise sahaya prestij mücadelesi için çıkacak. Son haftalarda aldığı sonuçlarla şampiyonluk yolunda büyük yara alan ve iddiasını kaybeden yeşil-beyazlılar Fatsa deplasmanında kazanarak rakibinin namağlup unvanına son vermek isteyecek.

İki takım arasında ligin ilk yarısında Ünye Şehir Stadı’nda oynanan maç ev sahibi Ünye 1957 Spor’un üstün oyununa rağmen golsüz eşitlikle sona ermişti. Saat 14.00’te oynanacak maçı ise Trabzon Bölgesi hakemlerinden Murat Kasap yönetecek. Kasap’ın yardımcılıklarını ise Rize Bölgesinden M.Berat Özyanık ile Ahmet Algün yapacak. Maçın 4.hakemi ise Melih Kurt yapacak.

İki takım arasında oynanacak derbi mücadele öncesinde ise dostluk rüzgarları esiyor. Önce iki takımın taraftar grupları bir araya gelerek dostluk mesajları verirken dün de iki kulüp yönetimi Ünye’de bir araya gelerek dostluk yemeği yediler. Yarın oynanacak maça taraftar ilgisinin çok yüksek olması bekleniyor.

grgrgrgrg

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P