eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

BAYAN FUTBOLCULAR DEPLASMANDAN PUANSIZ DÖNDÜLER

BAYAN FUTBOLCULAR DEPLASMANDAN PUANSIZ DÖNDÜLER
05 Mart 2018 - 1:32

28695156_10213289153696747_571753743_o

Kadın Futbol Takımı TFF Kadınlar 3.Lig 12.Hafta mücadelesinde deplasmanda lider G.H.Yılmaz Spor Lisesi ile karşı karşıya geldi.Zorlu karşılaşmada ilk kez bir gece maçına çıkan  Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımında geçtiğimiz haftalarda aldığı galibiyetler ve güzel oyunun morali vardı.

Canik Suni Çim Sahada saat 18.30’da başlayan maçı Samsun Bölgesi hakemlerinden Alper Yıldırım, Çetin Korkmaz ve Oğuzhan Çetir hakem üçlüsü yönetti.

Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımında geçtiğimiz hafta Erbaa Gençlikspor maçında kırmızı kart gören sol kanat oyuncusu Tuğçe Bulat ile stoper-ön libero oyuncusu Gülnaz Ok cezalı oldukları için bu maçta forma giyemedi.

 

G.H.Yılmaz Spor Lisesi takımında ise Ufuk Keleş Gençlikspor maçında kırmızı kart gören Birsen Yavaş takımındaki yerini alamadı.

Kadrosunda iki önemli oyuncusundan yoksun sahaya çıkacak olan Ünye Gücü FK Kadın Futbol takımı maçın ilk dakikalarında rakibine oyunu kabul ettirse de, ilerleyen dakikalarda lider G.H Yılmaz Spor Lisesi tecrübesini göstererek peş peşe goller ile buluştu ve ilk yarı 4-0 sonuçlandı.

Maçın 2.yarısına gol ile başlayan Ünye gücü kadın futbol takımı daha sonraki dakikalarda kalesinde 2 gole engel olarak olamayarak maçı 6 -1  gibi farklı bir skorla kaybetti.

grgrgrgrg

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P