eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı 5-2 mağlup oldu

Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı 5-2 mağlup oldu
07 Mart 2018 - 20:19

aa

TFF Kadınlar 3.Lig 5.Grup’ta mücadele eden Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı Ünye Şehir stadyumundaki son maçını oynadı.

Toki ilk Öğretim Okulu genlik ve spor ile mücadele eden Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı 5-2 mağlup oldu.

 Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımına destek vermek amacıyla gelen Ünye kent konseyi kadın meclisi  oyunculara çiçek verdi ve 8 Mart Kadınlar gününü kutladılar.

 

“Rakibimiz güçlüydü, biz haddimizi bilerek oynadık” diyen Ünye Gücü Futbol Kulübü teknik sorumlusu Muhammet Kışla; bu maça iki oyuncunun cezalı olması nedeniyle eksik çıktıklarını ve bu durumdan çok etkilendiklerini de dile getirdi.

Ünye Gücü Futbol Kulübü teknik sorumlusu Muhammet Kışla:

Maç ilk yarılarda ortada geçti. Rakibimiz güçlüydü, biz haddimizi bilerek oynadık. Bu maça iki oyuncumuzun cezalı olması nedeniyle eksik çıktık. Zaman zaman oyunu tuttuk, zaman zaman pozisyonlara girdik. Özellikle beraberliği yakaladığımızda öne geçecek fırsat da bulduk ama değerlendiremedik. Bir anlık konsantrasyon hatası ile rakibimize ikinci golü getirttik. İkinci yarıya çok iyi başlayamadık çünkü oyuncularımızın performansları belli. Eğer yorulmasaydık, biraz daha öne oynasaydık belki maçı koparabilirdik. Oyuncularımızın eksikliğini gerçekten hissettik. Rakibimiz güçlü, play off oynamak istiyor. Bu sezonu bu şekilde tamamlayacağız. Bu Ünye şehir stadyumundaki son maçımızdı. Seneye daha iyi bir takım izletmeyi arzu ediyoruz. Pazar günü oynayacağımız Erbaa deplasmanı var o maçla da sezonu kapatacağız. Taraftarlarımızı gelip bizi izlediler. Özellikle Ünye kent konseyi kadın meclisimize çok teşekkür ediyoruz. Geldiler yanımızda oldular. Bu vesile ile de 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutluyorum dedi.

a aaa aas as asaaa grgrgrgrg

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P