eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

REİS SPOR KULÜBÜNDEN DUYGULANDIRAN HAREKET

REİS SPOR KULÜBÜNDEN DUYGULANDIRAN HAREKET
17 Mart 2018 - 13:34

Okul Sporları Sezonu Gençler Tekvando yarı final müsabakaları  Yozgat Rıza Kayaalp Spor Salonunda gerçekleştirild. Şampiyonada Arîf Nihat Asya Kızmeslek Lisesi Öğrencisi Elif Karaman 68kg’da 2.olarak gümüş madalya aldı.

BU MADALYAYI ŞEHİDİMİZE ARMAĞAN EDİYORUZ

Arif Nihat Asya Kız Meslek Lisesi öğrencisi Elif Karaman’ın şampiyonada madalya kazanıp,Malatya’da ki Türkiye şampiyonasına kalmasından dolayı Reis Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan açıklama yaptı. Aslan açıklaması da , ”sporcumuz  böyle güçlü bir turnuvada   büyük bir başarı göstererek bizleri onurlandırdı.

Bu başarıyı ve madalyayı yakın zamanda kaybettiğimiz Şehidimiz Tamer Kart’a ve tüm şehitlerimize hediye ediyoruz.

HEDEF TÜRKİYE FİNALLERİNDE MADALYA

Zorlu yarı final turnuvasından gümüş madalya ile Ünye’ye dönmeyi başardık,sevinçli ve gururluyuz.Amacımız Türkiye finallerinde madalya kazanmak,bunun için çalışmalarımız devam edecek.

Buradaki yarı finallerin ardından, Malatya’da gerçekleştirilecek olan Türkiye şampiyonası finalleri katılacağız.

Bize bu mutluluğu yaşatan sporcumuza desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Ümit Hüseyin Güney ‘e,Milli Eğitim müdürümüz Tamer Uysal ‘a İlçe Spor müdürümüz Aydın Kuyumcu’ya ,Okul müdürümüz Ayşe Akyol’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz ” dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P