eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÇAYBAŞI BELEDİYESPOR 8 KİŞİYLE MUCİZE YARATTI

ÇAYBAŞI BELEDİYESPOR 8 KİŞİYLE MUCİZE YARATTI
20 Mart 2018 - 0:24

Ordu 1. Amatör 2. Grupta mücadele eden Çaybaşı Belediyespor Ünye Gençlerbirliği karşısında galibiyet elde ederek playoff oynamaya hak kazandı.

Ordu merkezde oynanan müsabakada tüm olumsuzluklara rağmen galibiyetin penaltılarda gelmesiyle, Çaybaşı Belediyespor’un bir sonraki rakibi Ordu Esnafspor oldu.

Gençlerbirliği macı sonrası açıklamalarda bulunan Çaybaşı Belediyespor Fahri Kulüp Başkanı Selahattin Gümüş, futbolcuları ve yönetimi tebrik ederek “takıma kurumların gereken desteği vermemesine çok içerleniyoruz” dedi.

Maç ve kulüp hakkında bilgiler veren Çaybaşı Belediyespor Fahri Kulüp Başkanı Selahattin Gümüş: “Ünye Gençlerbirliği ile playoff maçımız vardı, galip gelen takım playoff’a kalacaktı, fakat bizim imkânlarımız kısıtlı olduğu için bir ara  maça gitmemeyi düşündük.

Yedek topçumuz olmadan Ordu’ya maça gittik.

Maç başladı  önce 1-0 onlar öne geçti penaltı ile arkasından penaltı kazanarak 1-1 berabere olduk. Peşinden 2-1 mağlup duruma düştük 2-2 yaptık. Maçın ikinci yarısında güzel bir maç geçerken biraz sertlik olmaya başladı ama Gençlerbirliği’nin topçuları kendi arkadaşlarımız olduğu için yatıştırdık. Maçı en son 4-4’e getirdik, 5-4 galip duruma geçtik, hakem 7 dk. Uzatma verdi. Bu uzatmanın son 1 dakikasında 8 numaralı topçumuz Doktor Hüseyin’inin top göğsüne vurarak eline çarptı ki penaltı olması mümkün değil ama hakem orada penaltıyı verince ortalık karıştı. Topçumuz Hüseyin kırmızı kart gördü. Biz maçı ona on götürürken uzatmalarda Hüseyin kırmızı kart görünce baya eksik olduk. Biz bir ara takımı geri çekelim, yani nasılsa 8 kişi kaldık oynama gücümüz olmaz diye düşündük ama gözlemci arkadaş ‘ceza yersiniz gerek yok ‘dedi. Uzatmalarda maçı 6-6 bitirdik, penaltılara geldik, 5 penaltının 5’ini gole çevirdik, 4 penaltıda Gençlerbirliği attı. Maçı aldık playoff’a adımızı yazdırdık ama çok zor şartlar altında.

“Şartlarımız Daha İyi Olsa Takım Daha Üst Seviyelerde Olur”

Gereken desteği kurumlar vermiyor. Şuandaki Başkan Mehmet Perçi’nin kendi özverileriyle, çevresindeki arkadaşların ve bizlerin özverileriyle bu işi götürüyoruz. Doğru   söylemek gerekirse 5-6 tane öğretmen ve doktor topçumuz var. Bunların sayesinde götürüyoruz, kendi ceplerinden bile maddi desteklerinin esirgemiyorlar. Diğer topçularımızın çoğu öğrenci. Çok zor şartlar altında bir galibiyet aldık, adımızı da playoff’a yazdırdık.

Bu Pazar saat 13:00’da Ordu’da Ordu Esnafspor’la playoff maçımız var. Geçersek ya Altınordu, yada Ulubey’le karşılaşacağız. Bu gibi birinci derecede 1. Amatörün en üst seviyesindeki bir takıma kurumların gereken desteği vermemesine çok içerleniyoruz. Şartlarımız daha iyi olsa takım daha üst seviyelerde olur ama Çaybaşı’nın sporseverlerine, halkına yüne de teşekkür ederiz sahip çıkıyorlar, ama yeterli gelmiyor arkasında kurumlar olmayınca” diyerek sözlerini noktaladı.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P