eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE’DE FUTBOL YENİDEN CANLANDI

ÜNYE’DE FUTBOL YENİDEN CANLANDI
19 Mart 2018 - 23:43

Basın Sözcüsü Erhan Eren ,Ünye 1957 spor’un Spor toto bölgesel  ligdeki durumunu ve  Havza’da, Eti Lisesi Gençlik Spor ile  oynanan maçın değerlendirmesini katıldığı programda gerçekleştirdi.

Matematiksel şansımız devam ediyor ama…

Basın sözcüsü Erhan Eren  artık ligin son 3 haftasına girmiş bulunuyoruz, 26. hafta itibariyle lig bitecek.  Ünye Spora geride kalan maçları kazanmak düşüyor, rakibimizin 3 maçını kaybetmesi bizim bu 3 maçı kazanmamız gibi bir matematiksel şansımız var. Ama yine de ben buradan rakibimiz Fatsa Sporu tebrik ediyorum.

Amacımız şampiyon olmaktı.

Bu sene bizim için kötü bir yıl değildi.  Bunu gerçekleştirememiş olduk. Her şeyden önce tüm taraftarlarımızdan bunun özrünü dilemiş olalım. Şunu da unutmayalım ki lige bu sene çıkmış bir takım. Netice itibariyle ortaya koyduğu başarı ve performans ortadadır. Ligde 2. sıradadır. En yakın rakibi ile arasında 4 puan farkla önde ve ligde 2. sıradadır. Uzun yıllar bu ligde mücadele veren rakiplerimiz daha geride kalmıştır. Bu açılardan bakınca iyi bir sezon oldu.

Ünye futbol sevgisini yeniden kazandı

Futbol heyecanının yeniden ateşlendiği tribünlerin yeniden dolduğu biz sezon oldu. Her Pazar Ünye’nin ortak bir meşgalesi var artık. Herkes aynı şeye sevinip aynı şeye üzülüyor. Bunu yeniden tesis etmiş olduk bu açıdan güzel bir sezon geçirdiğimizi tekrar ifade ediyorum.

Maçta üstün olan bizdik

Eti lisesi maçı güzel bir havada oynandı. Maçın başından sonuna Ünye sporun üstünlüğü vardı. Biz bu yıl itibariyle gol kaçırma hastalığımızı bir türlü yenemedik. Yine çok pozisyona girilen yine çok fırsat kaçırılan bir karşılaşma oldu. Rakipte iyi mücadele etti. Fakat bizim sahada ortaya koyduğumuz performans, maçı kazandırdı.

Gereken dersleri aldık

Bir maç hariç, genel anlamda bizim kötü oyunumuz olmadı. 11. hafta müsabakasıydı. İyi değildik. Rakibimiz çok iyiydi. Hakem tarihin en kötü hakemliğini sergiledi fakat bizde reaksiyon gösterememiştik. Geri dönüp baktığımızda biz üstümüze düşen dersi aldık. Bu şekilde yolumuza devam edeceğiz. 24. hafta Şarkışla Belediyespor ile rövanşımızı kendi sahamızda yapacağız” şeklinde konuştu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P