eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE BELEDİYE BAŞKANI ÇAMYAR 4.HİZMET YILI MESAJI YAYINLADI

ÜNYE BELEDİYE BAŞKANI ÇAMYAR  4.HİZMET YILI MESAJI YAYINLADI
30 Mart 2018 - 12:46

Ünye Belediye Başkanı Ahmet  Çamyar,   Ünye Belediye Başkanlığı görevinde bugün  4. hizmet yılını tamamladı.30 Mart 2014 ‘de başlayan Ünye Belediye Başkanlığı görevinde 4 yıl boyunca Ünye’ye hizmet veren Ünye Belediye Başkanı Ahmet  Çamyar’ı ve ekibini kutluyor , hemşehrilerine bugün yayınladığı mesajı paylaşıyoruz.

Sevgili Hemşehrilerim;

Sizlere hizmet etmek için çıktığımız yolda 4. yılımızı tamamlamanın gururunu yaşıyoruz.
Geriye dönüp baktığımızda kısa sürede sizlerin bizlere emanet ettiği bu güzel şehrimizi yeniden inşa etmek adına verdiğimiz sözleri fazlasıyla yerine getirmenin mutluluğu içindeyim.
Ünye’miz görev süremiz boyunca gerçekleştirdiğimiz projelerle hamdolsun gelişti ve gelişmeye de devam ediyor.
Çalışmalarımızın ne kadar doğru olduğunun en büyük göstergelerinden biri de kentimizin bölgemiz göç verirken göç alan bir merkez haline gelmesidir.
Modern bir kent meydana getirirken, aynı zamanda da tarihi ile adeta yeniden barışan ve kimliğini bulan bir Ünye’ye de şahit oluyoruz.
Modern alışveriş merkezimiz UNİPORT, Ünye’mize ikinci meydanı olacak olan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı gibi modern bir çok projeyi hayata geçirirken, Kültür Yolu projemizle de bu kentin tarihi miraslarını yeniden sizlerle buluşturuyoruz.
Bu çerçevede özellikle tarihi değerlerimizi gün yüzüne çıkartan Kültür Yolu Projemizin de büyük kısmını 2018 yılı sonuna kadar tamamlamayı planlıyoruz.
“Geçmişini bilmeyen, geleceğine sahip çıkamaz” sözünü düstur alarak, geçmişine sahip çıkan ve aynı zamanda geleceğini güvenle inşa eden bir Ünye’yi hep birlikte yaşıyoruz.
Hep birlikte gelişen ve büyüyen Ünye’ye 2023 hedefi ile emin adımlarla ilerliyoruz.
Altın çağını yaşattığımız Ünye’mizi sizlerle birlikte yönetiyoruz.
Çünkü, her zaman söylediğimiz gibi
#BizBirlikteÜnyeyiz

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-