eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Spor hazırlıklarını tamamladı

Ünye 1957 Spor hazırlıklarını tamamladı
31 Mart 2018 - 4:01

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta Pazar günü deplasmanda Atakum Belediyespor’un konuğu olacak olan Ünye 1957 Spor, son deplasman maçının hazırlıklarını tamamladı. Masörü Şaban Akbaş’ı kaybetmenin verdiği moral bozukluğu ile maça hazırlanan yeşil-beyazlılar son deplasman maçından 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.

 

Geçtiğimiz Pazar günü oynanan maçta Şarkışla Belediyespor ile golsüz berabere kaldıktan sonra Masör Şaban Akbaş’ı beklenmedik şekilde kaybeden Ünye 1957 Spor’da bu kaybın şoku sürerken Salı günü futbolcular Ünye Cumhuriyet Meydanında yapılan törende Şaban abilerine son görevlerini yaparlarken Çarşamba günü Atakum Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı ve ısınmanın ardından 5’e 2 top çalışması ve oyunla günü tamamladılar. Moralsiz yapılan ilk günün çalışmasının ardından Perşembe günü de Cevizdere Spor Tesislerinde toplanan yeşil-beyazlı futbolcular çabukluk çalışması ile başladıkları antrenmanda daha sonra koordinasyon çalıştılar. Antrenmanın son bölümünde 20’şer dakikalık iki devre halinde çift kale maç yapan Ünye 1957 Spor’lu futbolcular açma germe ile çalışmayı bitirdiler. Cuma günü yine Cevizdere Spor Tesislerinde toplanan yeşil-beyazlılar 5’e 2 top çalışmasının ardından şut antrenmanı yaptılar.

Atakum Belediyespor deplasmanı öncesinde Cumartesi günü ter antrenmanı yapacak olan Ünye 1957 Spor sonrasında Pazar günü oynanacak maç için Samsun’a hareket edecekler. Yeşil-beyazlı takımda geçtiğimiz hafta Ünye Şehir Stadı’nda oynanan ve golsüz eşitlikle sona eren Şarkışla Belediyespor maçında kırmızı kart gören Mehmet Emin Aba bu maçta forma giyemeyecek. Atakum Belediyespor’da ise geçtiğimiz hafta Ordu’da oynanan Orduspor maçı bitimi sonrası kırmızı kart gören Ahmet Balcancı ve Atamer Yavuz cezalı oldukları için bu maçta forma giyemeyecekler.

Atakum Belediyespor-Ünye 1957 Spor karşılaşmasını Kastamonu Bölgesi hakemlerinden Emre Kaan Çalışkan yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri ise Ankara Bölgesinden Murat Aydın, Onur Tek. Maçın 4.hakemi ise Kırşehir Bölgesinden Osman Köksaldı.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P