eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

HAFTANIN PANAROMASI

HAFTANIN PANAROMASI
03 Nisan 2018 - 2:24

Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta 25.Hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanan maçlarla tamamlandı. Cumartesi günü Sinopspor-Orduspor maçıyla başlayan haftanın programında Pazar günü 6 karşılaşma oynandı.  Geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Fatsa Belediyespor kendi sahasında Ladik Belediyespor’u 2-0 mağlup ederken 2. sırada bulunan Ünye 1957 Spor deplasmanda Atakum Belediyespor’a 2-1 kaybetti.

Bal Ligi 4.Grup’ta 25.Hafta Cumartesi günü Sinopspor-Orduspor karşılaşması ile başladı. Ligden düşmesi haftalar önce kesinleşen Orduspor ile Sinopspor’u karşı karşıya getirn maç Sinop Dokuzoğlu Stadı’nda oynandı ve ev sahibi Sinopspor maçı 4-2 kazanmasını bildi.

Pazar günü programında şampiyon Fatsa Belediyespor kendi taraftarının önünde şampiyonluğunu kutladığı maçta Ladik Belediyespor’u konuk etti. Gelecek sezon Bal Ligine doğrudan katılmayı garantileyen Ladik Belediyespor karşısında Babacar Mbaye Diop’un 2 golüyle maçı 2-0 kazanan sarı-lacivertliler şampiyonluk turunu 3 puanla attı ve taraftarıyla şampiyonluğu kutladı.

Haftanın bir diğer mücadelesinde ise ikinci sıradaki yerini koruyan Ünye 1957 Spor deplasmanda Atakum Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Atakum Belediyespor açısından kritik öneme sahip karşılaşmada ev sahibi takım ilk yarıyı Muhammet Özdemir’in 27 ve 30.dakikalarda attığı iki golle 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda karşılıklı ataklarda farkı azaltmak isteyen Ünye 1957 Spor 90.dakikada Eric Agyei’nin vuruşunda skoru 2-1 yaptı ve mücadele de bu skorla tamamlandı.

Haftanın diğer maçında ise Şarkışla Belediyespor, kendi sahasında 1926 Bulancakspor ile 1-1 berabere kalırken  Çorum’da Eti Lisesi Gençlikspor karşısında Çarşambaspor maçı 1-0 kazanan taraf oldu.

Haftanın en farklı biten maçı Görele’de oynandı ve Görelespor, Sivas Demirspor’u 6-3 mağlup etti. Amasya’da ise Yeni Amasyaspor-Turhalspor karşılaşması ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

BAL LİGİ 4.GRUP’TA 25.HAFTA SONUÇLARI

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P