eskort samsun

ÜNYENETHABER

DEMİR “SORUNLARI İLK AĞIZDAN DİNLEMEK ÜZERE YOLDAYIZ”

DEMİR “SORUNLARI İLK AĞIZDAN DİNLEMEK ÜZERE YOLDAYIZ”
05 Nisan 2018 - 16:11

İYİ Parti Ünye İlçe Başkanlığı kongre sürecinin ardından resmi kurumlar ve STK ziyaretlerinin akabinde seçim faaliyetleri kapsamında esnaf gezilerine başladı.

Başkan İrfan Demir ve yönetim kurulu üyeleri hükümet caddesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Demir, esnafların ardından mahalle ve köylere de ziyaret gerçekleştireceklerini belirterek, ‘insanların dertlerini yerinde dinlemeye gayret ediyoruz’ dedi.

Esnaf gezileri sonrası bilgilendirme yapan İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı İrfan Demir: “Biliyorsunuz 1 Nisan 2018 tarihinde ilk olağan üstü kongremizi gerçekleştirdik. Ankara’da çok büyük bir coşku içerisinde gerçekleşen kongreden sonra gerçekten Türki’ye büyük bir heyecan dalgası sardı. Bu heyecanı Ünye’mizde de yaşatabilmek, yürüte bilmek adına esnaf ziyaretlerine başladık. Bugünden itibaren esnaflarımız tek, tek ziyaret edeceğiz onların dertlerinin yerinde dinlemeye gayret ediyoruz, çözümlerini inşallah birlikte, ortaklaşa bulacağız. Daha sonrada mahallelerimize açılmak suretiyle İYİ partimizi anlatmak, bizim için ilk etapta önemli olan Ünye’dir. Ünye’nin dertleri, problemleri nelerdir, insanlarımızın problemleri nelerdir, bunları ilk ağızdan dinlemek üzere yoldayız. Bundan sonrada hep böyle devam edecek” dedi.

 

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-