eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Chp Ön Seçime Hazır…VİDEO HABER

Chp Ön Seçime Hazır…VİDEO HABER
19 Mart 2015 - 16:43

Büyük Gün 29 Mart

DSCN9277

Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanı İbrahim Orhan BODANCI, CHP Ünye İlçe Binasında basın açıklamasında bulundu. Yaptığı açıklamalarda 29.03.2015 Pazar günü 08:00’de Ünye Ticaret Meslek Lisesinde yapılacak olan ön seçimden ve Cumhuriyet Halk Partisinin seçim politikalarından bahsetti.

Sayın BODANCI;

”Baktığımız zaman Türkiye’nin gündemi çok yoğun. Ancak bizim partimizin gündemi de oldukça yoğun durumda. Biliyorsunuz Genel Başkanımızın ve Parti meclisimizin aldığı karar doğrultusunda 29 Mart tarihinde Ünye de, Ordu da ve bütün ilçelerimizde sandıklı olarak bir seçime gidiyoruz.  Cumhuriyet Halk Partisi verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor bu konuda genel başkanımıza hepinizin huzurunda çok teşekkür ediyorum.

Parti içinde demokrasiyi işletemeyen bir partinin Türkiye idaresini eline aldığında nasıl demokrasiyi işleteceği şüphelerini bu ön seçim vesilesiyle ortadan kaldırmış bulunmaktayız. Bilindiği gibi demokrasinin en güzel örneğini veren genel başkanımızın kendisi de demokratik bir yarışa girmekten hiç çekinmedi ve İzmir 2. bölgede 57. sıradan aday adayı oldu. Kendisini örgütüne emanet etti, örgütün taktirlerine bıraktı. Buradan yola çıkarsak 29  Mart tarihinde Ünye’de bir ön seçimimiz olacak. İlçe secim kuruluyla yaptığımız görüşmelerde sabah saat 08:00’de başlayacak ve Ünye Ticaret Meslek lisesi spor salonunda sandıklarımız kurulacak. Sizlerin aracılığı ile bütün CHP üyelerini pazar günü demokratik haklarını kullanmak üzere sandık başına davet ediyorum. Bu mahalde 22.03.2015 Pazar günü Ünye Cumhuriyet Meydanın da saat 12:00’de Ordudaki bütün millet vekilleri aday adaylarımızın ve bütün ilçe başkanlarımızın katılımlarıyla toplanacağız ve oradan güzel bir kortej yürüyüş oluşturarak Belediye Sinemasına intikal edeceğiz. Belediye Sinemasında tüm aday adaylarımızın katılacağı geniş kapsamlı bir tanıtım töreni hazırlayacağız ve halkımıza bütün aday adaylarımızı tanıtacağız.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-