eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Bal Ligine Gelecek Sezon Devam Edecek Takımı Belirlenecek Maç Pazartesi Oynanacak

Bal Ligine Gelecek Sezon Devam Edecek Takımı Belirlenecek Maç  Pazartesi Oynanacak
26 Nisan 2018 - 2:06

2017-2018 sezonunu Bal Ligi 4.Grup’ta ikinci sırada bitirmesine rağmen Orduspor’un ligden doğrudan düşmesi neticesinde statü gereği play out maçı oynayacak olan Ünye 1957 Spor’un, Kumruspor ile oynayacağı maçın tarihi ve saati belli oldu. Bal Ligine gelecek sezon devam edecek takımı belirleyecek maç 30 Nisan 2018 Pazartesi günü 19 Eylül Stadı’nda oynanacak.

 

2018-2019 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de ilimizi temsil edecek ikinci takımı belirleyecek play out karşılaşmasının tarihi ve saati belli oldu. Sezonu Bal Ligi 4.Grup’ta 2. sırada bitiren Ünye 1957 Spor ile Ordu 1.Amatör Lig ikincisi Kumruspor arasında oynanacak maç 30 Nisan 2018 Pazartesi Ordu 19 Eylül Stadı’nda oynanacak. Pazartesi günü oynanacak maçın başlama saati ise 15.00 olarak belirlendi.

Play out müsabakasının tarihi, yeri ve saati dün yapılan Tertip Komitesi toplantısında kararlaştırıldı. Hafta sonunda oynanması gereken maç Yeni Orduspor’un zorlu Darıca Gençlerbirliği ile Pazar günü 19 Eylül’de oynayacak olması nedeniyle Pazartesi gününe alındı.

Ünye 1957 Spor-Kumruspor maçının kazananı gelecek sezon Bal Ligi’nde ilimizi Altınordu Belediyespor ile birlikte temsil edecek.

 

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P